محققان توصیه می كنند؛

مواد خوراكی ممنوعه برای بیماران مبتلا به سرطان سینه

مواد خوراكی ممنوعه برای بیماران مبتلا به سرطان سینه

بریونی: یافته های جدید نشان داده است افراد مبتلا به سرطان سینه كه تحت درمان هستند بهتر است از مصرف انواع نان، سویا و طیفی از غلات مصرفی رایج پرهیز نمایند چراكه می توانند تاثیر معكوس داشته باشند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، تحقیقات نشان داده است این مواد خوراكی حاوی تركیبات شبه استروژن موسوم به "زنواستروژن"ها هستند و قرارگیری در معرض آنها ممكن است به شكل قابل توجهی باعث كاهش تاثیر و كارآمدی درمان های ضداستروژن برای سرطان شود.
گری سیزوداك، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقاتی اسكریپز آمریكا، در این باره می گوید: «بیماران مبتلا به سرطان سینه كه palbociclib/letrozole مصرف می كنند باید قرارگیری در معرض مواد خوراكی كه حاوی زنواستروژن هستند را محدود كنند. »
درمان تركیبی palbociclib/letrozole در سال ۲۰۱۵ از جانب سازمان غذا و دارو آمریكا تایید شد. Letrozole باعث توقف تولید استروژن می گردد و در نتیجه محرك ترغیب كننده رشد ERها در سلول های سرطان سینه كاسته می شود.
Palbociclib باعث توقف مسیر سیگنال دهی متفاوت در ممانعت از تقسیم سلولی می گردد. این درمان تركیبی هم اكنون یكی از شیوه های درمانی استاندارد برای سرطان سینه ER-مثبت است.
محققان از تكنولوژی متابولومیتی پیشرفته برای آنالیز تاثیرات palbociclib/letrozole بر سلول های سرطان سینه استفاده كردند.
محققان به شدت نگران این مسئله بودند كه زنواستروژن های موجود در مواد خوراكی و آب باعث تقویت رشد سرطان های توسعه یافته با استروژن می شوند و ممكن است تاثیر داروهای آنتی استروژن نظیر letrozole را متوقف سازد.
محققان مشاهده نمودند زنواستروژن ها كه به شكل زیرالنون در ذرت، جو، گندم و سایر غلات وجود دارند و به شكل جنیستاین در گیاهانی نظیر سویا یافت می شوند، به شدت باعث بازگردانده شدن تاثیر متابولومیتی تركیب داروی سرطان می شوند.

1396/11/03
13:25:05
5.0 / 5
4641
تگهای خبر: خوراك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
بریونی