معاون دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مطرح كرد؛

نقش کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا

نقش کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا

به گزارش بریونی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر نقش کارشناسان تغذیه در ارتقا سطح سلامت آحاد جامعه تاکید نمود.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، محمدرضا سهرابی ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقش مؤثر آنان در ارتقای سلامت جامعه اشاره نمود و اضافه کرد: سرمایه گذاری در زمینه تأمین امنیت غذا و تغذیه و ترویج الگوی غذایی سالم سبب افزایش سطح سلامت آحاد جامعه می شود. وی با اشاره به اینکه بعد از طرح تحول سلامت حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت سبب تسهیل دسترسی مردم به خدمات تغذیه ای شده است از زحمات این کارشناسان قدردانی نمود و خاطرنشان کرد: مداخلات آموزشی و مشاوره ای تغذیه به اصلاح باورها و رفتارهای مردم منجر می شود. سهرابی، افزایش بیماری های غیر واگیر نظیر چاقی و اضافه وزن، دیابت، دیس لیپیدمی و پرفشاری خون را از مهم ترین مشکلات بهداشتی کشور عنوان نمود و اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در کودکان تهدیدی جدی تر از بزرگسالان است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: کودکان دارای اضافه وزن به احتمال زیاد در بزرگسالی هم گرفتار چاقی می شوند و از نتایج کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می برند. وی تصریح کرد: در سالهای اخیر نقش تغذیه صحیح و تاثیر آن در سلامتی افراد و جلوگیری از بیماری های غیر واگیر برجسته تر شده است که امید است با برنامه ریزی های انجام شده و کنترل همه گیری کووید ۱۹ بتوانیم خدمات بهتر و موثرتری در این حوزه عرضه نماییم. سهرابی، لازمه برخورداری از سلامت را رعایت الگوی تغذیه ای سالم ذکر کرد و خاطرنشان کرد: در بحران هایی نظیر کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت به حساب می آید. وی ادامه داد: مبتلایان به بیماری های غیر واگیر همچون بیماری های قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، اضافه وزن و چاقی بیشتر مستعد ابتلاء به کرونا هستند. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به نقش مهم کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا اضافه کرد: در این پاندمی کارشناسان تغذیه هم بعنوان عضوی از تیم سلامت به عرضه خدمات مشاوره ای تغذیه و آموزش به بیماران مبتلا به کرونا پرداختند که خدمات آنان شایسته تقدیر است. سهرابی در ادامه به تبیین اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه پرداخت. به نقل از ایشان، افزایش دسترسی خانواده ها به خدمات تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل انواع سو تغذیه، کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر، ارتقای سواد تغذیه ای جامعه، ارتقای مشارکت کلیه بخش های توسعه و گسترش و مداخلات جامعه محور برای بهبود وضع تغذیه جامعه را همچون این اهداف است. سهرابی در ادامه از عرضه خدمات مشاوره ای و تنظیم برنامه غذایی به آحاد جامعه بخصوص اقشار کم در آمد در مناطق محروم و حاشیه شهرها به صورت مجانی اطلاع داد.


منبع:

1401/01/04
11:26:28
5.0 / 5
485
تگهای خبر: آموزش , بیماران , پزشك , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
بریونی