یافته های پژوهشی نشان می دهد؛

نمک طول عمر را کوتاه می کند

نمک طول عمر را کوتاه می کند

بریونی: یک مطالعه جدید بزرگ نشان میدهد افرادی که در وعده های غذایی خود زیاد نمک می ریزند ممکنست عمر کوتاه تری نسبت به افرادی که به ندرت دست به نمکدان می زنند داشته باشند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، این مطالعه که روی بیش از ۵۰۰ هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همیشه روی غذای خود نمک می پاشند، ۲۸ درصد بیش از افرادی که به ندرت به وعده های غذایی خود نمک اضافه می کنند، در معرض مرگ زودرس هستند.
به طور متوسط، مصرف کنندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن ۵۰ سالگی کاهش پیدا می کند.
دکتر «لو چی»، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «این یک رفتار ساده است که افراد می توانند آنرا اصلاح کنند.»
غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند.
کارشناسان بهداشت مدت هاست که سفارش می کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای مساعدت با کنترل سطح فشار خون مؤثر است.
این یافته ها برمبنای ۵۰۱، ۳۷۹ بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند. زمانی که آنها بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بکارگرفته شدند، به پرسشنامه هایی در مورد رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند.
در طی ۹ سال، بیش از ۱۸۰۰۰ شرکت کننده مرگ سریع داشتند. پژوهشگران دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در بین افرادی که گفته بودند همیشه از نمک سر سفره استفاده می نمایند، در مقابل کسانی که هیچ گاه یا به ندرت از نمک استفاده می کردند، ۲۸ درصد بیشتر بود.
نتایج نشان داد در میان مردان مصرف کننده نمک زیاد، این میزان بیش از دو سال از امید به زندگی آنان در سن ۵۰ سالگی کاست. همتایان زن آنها بطور متوسط ۱.۵ سال از زندگی خودرا از دست دادند.
چی معتقد می باشد که تأثیر نمک اضافی بر فشار خون دلیل اصلی این رویداد است: افرادی که بطور معمول به غذای خود نمک اضافه می کنند، خصوصاً در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند.


منبع:

1401/05/07
11:28:37
5.0 / 5
352
تگهای خبر: رژیم , رژیم غذایی , سفر , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
بریونی