كارشناس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛

وجود ناخالصی در گندم های تولید آرد

وجود ناخالصی در گندم های تولید آرد

به گزارش بریونی كارشناس اداره كل نظارت بر مواد خوراكی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از وجود ناخالصی در گندم های تحویلی به كارخانجات تولید آرد اطلاع داد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، زهره پوراحمدی، با اشاره به اعتراض معاونت های مختلف سازمان غذا و دارو در مورد وجود ناخالصی هایی در گندم تحویلی به كارخانجات، اظهار داشت: مكاتباتی هم از جانب ما جهت پیگیری این مورد با وزارت جهاد و شركت بازرگانی دولتی صورت گرفته است.وی با تاكید بر اینكه در دستورالعمل های سازمان غذا و دارو آمده است كه گندم های تحویلی به كارخانجات باید ارزیابی تامین كننده را داشته باشند، اظهار نمود: از ارگان های دولتی دیگر هم به ما گزارش داده شده است كه گندم ها ناخالصی های بسیاری دارند و این ناخالصی ها هدفمند بوده است.پوراحمد در ادامه با تاكید بر اینكه برای اجرایی شدن استاندارد در كشور، ضرورتی بر الزامی بودن آن نیست، اظهار داشت: این استاندارد ملی است و روش های ما باید با آن منطبق باشد.
 

1396/11/14
14:15:09
5.0 / 5
5128
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
بریونی