یافته جدید تحقیقاتی؛

تاثیر مصرف مغزیجات آجیلی در طول عمر مبتلایان سرطان روده

تاثیر مصرف مغزیجات آجیلی در طول عمر مبتلایان سرطان روده

بریونی: محققان می گویند افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ كه به صورت مرتب مغزیجاتی مانند بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و بادام هندی مصرف می كنند در معرض ریسك پایین تر عود سرطان و مرگ ناشی از آن هستند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، یافته ها نشان داده است افرادی كه به صورت مرتب حداقل هفته ای ۲۵ تا ۵۰ گرم مغزیجات آجیلی مصرف می كردند ۴۲ درصد با افزایش نرخ زنده ماندن پس از سرطان روبرو بودند.
در بیماران مبتلا به مرحله ۳ سرطان روده، بازگشت بیماری تا حدود نصف كاهش پیدا كرد.
«تمیدایو فادلو»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه سرطان دانا-فاربر بوستون، در این باره می گوید: «این یافته ها همراه با چندین مطالعه مشاهده ای دیگر نشان داده است كه گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرك بدنی، حفظ وزن سالم، و كاهش مصرف نوشیدنی های قندی و شیرین، باعث بهبود روند درمان سرطان روده می گردد.»
فادلو در ادامه می افزاید: «این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و فاكتورهای سبك زندگی در افزایش بقاء پس از سرطان روده تاكید دارد.»
این مطالعه شامل ۸۲۶ شركت كننده بود كه به صورت متوسط ۶.۵ سال پس از درمان با جراحی و شیمی درمانی تحت نظر بودند.
بیماران ممكن است به خاطر نگرانی از میزان چربی بالا مغزیجات آجیلی آن را مصرف نكنند، اما این مطالعات نشان می دهند مصرف كنندگان مغزیجات آجیلی لاغرتر هم هستند.
مطالعات قبلی همینطور نشان داده اند كه مصرف این نوع مغزیجات به كاهش مقاومت انسولین هم كمك می نماید.
به گفته محققان، «این مطالعه از این فرضیه دفاع می كند كه رفتارهای كه باعث كاهش احتمال مقاومت انسولین در فرد می شود، نظیر خوردن مغزیجات آجیلی، باعث بهبود نتایج سرطان روده هم می شوند.»

1396/12/27
15:06:16
5.0 / 5
4573
تگهای خبر: بیماران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
بریونی