عضو كمیسیون بهداشت مجلس توصیه كرد؛

مسافران نوروزی مراقب غذای رستوران های بین راهی باشند

مسافران نوروزی مراقب غذای رستوران های بین راهی باشند

بریونی: عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از مسافران نوروزی درخواست نمود در انتخاب رستوران های بین راهی دقت كامل را داشته باشند.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، بهروز بنیادی با اشاره به اینكه در روزهای نوروز تیم ها و كشیك های سیار بر بهداشت محیط اماكن عمومی و رستوران ها نظارت می كنند، اظهار داشت: این افراد در روزهای نوروز نظارت مناسبی بر اغذیه فروشی ها، رستوران ها، مغازه ها و سوپرماركت ها داشته و عملكرد آنها را مورد رصد و ارزیابی قرار می دهند. وی، بر ضرورت رعایت ضوابط و نكات بهداشتی از جانب مسافران نوروزی تصریح كرد و اضافه كرد: بیماری های منتقله با استفاده از آب و غذا در این ایام شیوع دارد كه مهمترین آن اسهال و استفراغ است البته ممكن است میكروب ها به نارسایی كلیه و خونریزی های داخلی هم منجر شود. بنیادی ادامه داد: كاركنان اغذیه فروشی و رستوران ها برای جلوگیری از شیوع بیماری های منتقله با استفاده از غذا باید موارد بهداشتی را در نحوه پخت و پز، نگهداری و عرضه غذا به مردم رعایت نمایند زیرا اندكی سهل انگاری و غفلت جان مسافران را در معرض تهدید قرار می دهد. وی اضافه كرد: تمامی این موارد از جانب تیم های نوروزی در روزهای سال به صورت صد در صدی رصد می گردد اما در روزهای نوروز و شلوغی نظارت ها افزایش می یابد. بنیادی با تاكید بر اینكه مردم در انتخاب رستوران های بین راهی در نوروز باید دقت كامل را داشته باشند، خاطرنشان كرد: برای پیشگیری از مسمومیت ها نیاز است مسافران از تناول آب و غذایی كه سلامت آن مورد تایید نیست خودداری كنند و همینطور تخلفات را گزارش كنند. عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاكید بر اینكه نظارت ها بر فعالیت اغذیه فروشی و رستوران ها در روزهای نوروز باید تشدید شود، اظهار داشت: مردم در این رابطه نقش مهمی دارند و گزارشات آنها در این رابطه می تواند بسیار كارساز باشد.

1397/01/03
11:49:38
5.0 / 5
110
تگهای خبر: غذا , فروش , مسافران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
بریونی