مدیر مركز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه تاكید كرد؛

تاثیر برگزاری رویداد اینوتك سلامت در حوزه صنایع غذایی

تاثیر برگزاری رویداد اینوتك سلامت در حوزه صنایع غذایی

بریونی: مدیر مركز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور با اشاره به برگزاری رویداد اینوتك سلامت، اظهار داشت: برگزاری این رویداد گامی خواهد بود كه كارآفرینان مورد حمایت هرچه بیشتر قرار گیرند


به گزارش بریونی به نقل از مهر، دكتر مهدی فرهودی در آستانه برگزاری رویداد اینوتك سلامت، تصریح كرد: این رویداد شبكه ای برای ارتباط هسته های فناورانه، سیاست گذاران حوزه تغذیه و صنایع غذایی و سرمایه گذاران و مراكز رشد و پارك های علم و فناوری فراهم می كند.وی اضافه كرد: امروزه خیلی از فناوران در حوزه تغذیه و صنایع غذایی مشغول بوده و برگزاری این رویداد كمك می نماید كه مشكلات و چالش ها یی كه در پیشبرد اهداف خود دارند با حضور مسئولان و دست اندركاران مربوطه در بین گذاشته شود.مدیر مركز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور، ادامه داد: امروزه شركت های زیادی در ارتباط با مبحث ایمنی و امنیت مواد غذایی فعالیت می نمایند كه امروزه مهمترین چالش كارآفرینان در این حوزه تامین بازار بوده و خیلی از محصولات در بازاریابی مشكل دارند كه برگزاری این رویداد شرایطی را فراهم می كند كه محصولات تولید شده توسط كارآفرینان در نمایشگاه های جانبی رویداد اینوتك معرفی شوند.فرهودی افزود: از طرفی كارآفرینان این حوزه به جهت اینكه محصولات خویش را تجاری سازی كنند نیاز به سرمایه گذاری دارند كه این رویداد شرایط را برای این مسئله فراهم می سازد؛ همینطور مسئله دیگر در كارآفرینی حوزه غذا مبحث مجوزها است. در این رویداد كارآفرینان با شرایط لازم برای دریافت مجوزها جهت تجاری سازی محصولات، با استفاده از ارتباط و مذاكره با سیاست گذاران صنعت غذا آشنا می شوند.مدیر مركز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور بیان داشت: همینطور در این رویداد امكان عرضه مشاوره های عمومی، علمی و تخصصی به كارآفرینان فراهم شده و می توانند با كارشناسان مربوطه این اقدام را انجام دهند.عضو كارگروه علمی رویداد اینوتك سلامت اظهار داشت: مركز رشد انستیتو تحقیقات صنایع غذایی كشور فعالیت خویش را از شهریور ۹۵ شروع كرده كه در این مدت ۲۵ واحد فناوری با استفاده از كمیته های جذب در این مركز پذیرش شده اند. این مركز به صورت تخصصی فعالیت خویش را در حوزه تغذیه و صنایع غذایی آغاز كرده و هدف اصلی آن محصولات سلامت محورتولید می كنند از اهداف راه اندازی این مراكز است، كارآفرینان این مركز تیم های دانشجویی، اعضای هیات علمی، شركت های نوپا و واحدهای تحقیق و توسعه شركت های بزرگ هستند.فرهودی، تولید شبكه ای در خلق زیست بوم كارآفرینی را از مهم ترین اهداف برگزاری رویداد اینوتك برشمرد و اظهار داشت: این شبكه شامل فناوران، كارآفرینان حوزه سلامت غذا، شتاب دهنده ها، مدیران و صاحبان صنایع است.وی بیان داشت: در این رویداد كارآفرینان با شرایط لازم برای دریافت مجوزها جهت تجاری سازی محصولات، با استفاده از ارتباط و مذاكره با سیاست گذاران صنعت غذا آشنا می شوند.فرهودی در انتها تصریح كرد: سال ۹۷ سال پشتیبانی از تولید ملی بوده كه امیدواریم برگزاری رویداد اینوتك سلامت هم گامی موثر برای حمایت هرچه بیشتر كارآفرینان باشد.

1397/02/05
19:28:59
5.0 / 5
5315
تگهای خبر: تولید , سلامت , غذا , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بریونی