محققان كانادایی می گویند؛

مصرف اندازه نمك باعث افزایش ریسك بیماری قلبی نمی گردد

مصرف اندازه نمك باعث افزایش ریسك بیماری قلبی نمی گردد

بریونی: محققان عنوان می كنند مصرف نمك به میزان متوسط همراه با وعده های غذایی برای سلامت مضر نمی باشد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، نمك ماده ای مهم برای تمامی غذاها در سراسر دنیاست كه طعم خوبی به غذاها می دهد. اما غالبا مصرف نمك به خاطر اضافه وزن، افزایش ریسك فشارخون بالا، اسیدی شدن و غیره منع می گردد.
مطالعه اخیر محققان دانشگاه اونتاریو كانادا نشان داده است نباید بیش از حد از مصرف نمك پرهیز كرد. میزان كم سدیم منجر به افزایش ریسك بیماری های قلبی و سكته نمی گردد.
این مطالعه با ۹۴ هزار شركت كننده از سراسر دنیا انجام شده است. نتایج نشان داد در مورد اغلب افرادی كه نمك مصرف می كردند ریسك بیماری های قلبی افزایش نیافت، مگر در مورد كسانی كه بیش از ۵ گرم نمك در روز مصرف می كردند.
پنج گرم نمك در روز معادل دو و نیم قاشق چایخوری نمك است. از اینرو افرادی كه بیش از این مقدار نمك در روز مصرف می كنند باید در انتظار بیماری قلبی باشند.
محققان تاكید می كنند با افزایش مصرف روزانه میوه و سبزیجات، محصولات لبنی، سیب زمینی و سایر مواد خوراكی سرشار از پتاسیم می توان تاثیرات منفی نمك را كاهش داد.
«اندرو منته»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگرچه سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی، مصرف كمتر از ۲ گرم نمك در روز را سفارش می كند اما شواهد علمی نشان داده است افرادی كه این میزان نمك مصرف می كنند در مقایسه با افرادی كه نمك مصرف نمی كنند از سلامت بهتری برخوردار می باشند.»

1397/05/28
23:19:24
5.0 / 5
30
تگهای خبر: سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
بریونی