توصیه محققان؛

خواص آناناس در مقابله با سرطان و كاهش علائم آرتروز

خواص آناناس در مقابله با سرطان و كاهش علائم آرتروز

بریونی: این میوه گرمسیری سرشار از مواد مغذی، آنتی اكسیدان ها و سایر تركیبات مفید نظیر آنزیم های است كه می تواند با التهاب و بیماری مقابله كند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، میوه آناناس دارای فواید متعددی برای سلامت همچون كمك به هضم غذا، تقویت ایمنی بدن و تسریع روند بهبودی پس از جراحی است. در ادامه به برخی فواید چشمگیر این میوه اشاره می گردد.
وجود آنتی اكسیدان های مقابله كننده با بیماری: میوه آناناس نه تنها سرشار از مواد مغذی است، بلكه مملو از آنتی اكسیدان های سالم هم است. مطالعات نشان داده اند كه آناناس به خصوص سرشار از آنتی اكسیدان های موسوم به فلاوونوئیدها و اسیدهای فنولیك است كه تاثیرات طولانی مدتی بر بدن دارند.
آنزیم های تسهیل كننده فرآیند هضم: مطالعات نشان داده اند كه آناناس حاوی آنزیم های گوارشی موسوم به بروملین است. این آنزیم ها باعث تجزیه مولكول های پروتئین به بلوك های ساختاری شان نظیر اسیدهای آمینه و پپتیدهای كوچك می گردد. در این حالت تجزیه شده، بدن به آسانی قادر به جذب آنهاست.
كاهش ریسك مبتلا شدن به سرطان: معمولا روند پیشرفت سرطان با فشار اكسایشی و التهاب مزمن مرتبط می باشد. چندین مطالعه هم نشان داده اند كه تركیبات موجود در آناناس باعث كاهش مبتلا شدن به برخی سرطان ها می گردد. طبق برخی مطالعات آزمایشگاهی هم، بروملین به مقابله با سرطان كمك می نماید. برخی مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی هم نشان داده اند كه بروملین با تولید مولكول های كه باعث كارآیی بیشتر سلول های سفید خون در توقف رشد سلول سرطانی و حتی نابودی سلول های سرطانی می شود، سیستم ایمنی را تحریك می كند.
تسكین علائم آرتروز: مطالعات نشان داده اند به علت وجود خواص ضدالتهابی بروملین، این میوه می تواند باعث تسكین درد در افراد مبتلا به آرتروز التهابی شود. در یك مطالعه جدید در مورد بررسی تاثیر بروملین بر بیماران مبتلا به آرتروز مشخص شد مصرف مكمل آنزیم حاوی بروملین به تسكین درد كمك می نماید.
ترسیع روند بهبود پس از جراحی: بار دیگر خواص ضدالتهابی بروملین باعث تسریع روند بهبود پس از عمل جراحی می گردد. چندین مطالعه نشان داده اند كه بروملین باعث كاهش التهاب، تورم، كبودی و درد پس از عمل جراحی می گردد. در یك مطالعه هم مشخص شد افرادی كه پیش از جراحی دندان بروملین مصرف كرده بودند درد كمتری داشتند.

1397/06/31
12:45:05
5.0 / 5
4555
تگهای خبر: بیماران , پروتئین , تولید , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
بریونی