كارشناسان تغذیه توصیه می كنند؛

مواد خوراكی مفید برای دوری از سوزش معده را بشناسید

مواد خوراكی مفید برای دوری از سوزش معده را بشناسید

بریونی: همه ما امكان دارد گاهی اوقات دچار حالت ترش كردگی معده شویم كه در این وضعیت میزان اسید معده افزایش می یابد و به اصطلاح معده اسیدی می گردد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، ترش كردن معده یا سوزش معده زمانی بروز می كند كه غدد گوارشی در معده اسید زیادی ترشح می كنند و وقتی مقدار آنها از حد معمول بیشتر شود، احساس سوزش سردل بوجود آمده كه با مصرف غذاهای ادویه دار تشدید می گردد. كارشناسان برای پیشگیری از این حالت مصرف چند مواد خوراكی را سفارش می كنند. موز موز یك پادزهر طبیعی و موثر در مقابله با ترش كردن معده است. این میوه به علت میزان بالای پتاسیم به تسكین علائم اسیدی شدن معده كمك می نماید. پتاسیم موجود در موز پوشش معده را به تولید مخاطی تحریك كرده كه باعث كاهش میزان PH در بدن می شوند. همینطور میزان بالای فیبر این میوه از عود مجدد ترش كردگی معده پیشگیری می كند. آب نارگیل در صورتی كه خیلی از ما از خواص مختلف آب نارگیل آگاهیم اما نمی دانیم كه این نوشیدنی بعنوان درمان طبیعی مقابله با اسیدی شدن معده عمل می كند. آب نارگیل به حفظ میزان عادی pH بدن كمك كرده و در نتیجه مانع از اسیدی شدن معده می گردد. همینطور این نوشیدنی طبیعی به دفع سموم بدن كمك كرده و در نتیجه عامل تسكین دهنده سریع اسیدی شدن معده است. شیر سرد شیر سرد، مایع طبیعی موثری در پیشگیری از ترشح اسید در معده است. شیر سرد با جذب اسید اضافی موجود در معده، باعث تسكین سوزش معده به علت اسیدی شدن می گردد. برای مقابله با اسیدی شدن معده، بهتر است شیر سرد بدون هیچ افزودنی نظیر شكر مصرف شود. كشك/ آب دوغ علاوه بر شیر، محصولات لبنی دیگر نظیر دوغ و كشك هم برای تسكین این مشكل مفید هستند. این محصولات با خنك كردن معده و كاهش سوزش و ناراحتی با احساس سوزش ناشی از اسیدی شدن مقابله می كنند. ملون ملون، بعنوان گونه ای از خربزه، سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر بوده كه نقش مهمی در مقابله با علائم اسیدی شدن معده ایفاء می كند. این میوه دارای اثر تسكین دهنده بر سیستم گوارش با استفاده از كاهش میزان pH در معده است. آب داغ گاهی اوقات راهكارهای ساده بعنوان ابزار قدرتمندی برای مقابله با مشكلات گوناگون سلامت عمل می كنند. یكی از این چاره ها، نوشیدن اب داغ در صورت ترش كردن معده است. آب گرم بعنوان یك عامل سم زدا طبیعی عمل كرده كه سموم مختلف را از بدن دفع و به كاهش میزان اسید داخل معده كمك می نماید.

1397/07/27
18:59:01
5.0 / 5
4380
تگهای خبر: تولید , خوراك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
بریونی