در گفتگو با مهر مطرح شد:

صدمه به كبد و قلب بر اثر مصرف غلات حجیم شده

صدمه به كبد و قلب بر اثر مصرف غلات حجیم شده

به گزارش بریونی یك متخصص تغذیه با اشاره به اینكه چیپس و اسنك های پف شده به علت داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از اندازه مصرف شود، اظهار داشت: این گونه مواد باعث صدمه به كبد، قلب و جریان خون می گردد.


سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، درمورد استفاده برخی كارخانه از ذرات دامی در تولید فرآورده های غذایی اظهار داشت: استفاده از هرگونه آلودگی و ماده فراتر از استاندارهای تعیین شده مغایر قانون است. این متخصص تغذیه با اشاره به اینكه چیپس و اسنك های پف شده یا غلات حجیم شده به علت داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از اندازه مصرف شود، عنوان كرد: چون كه استفاده از این گونه مواد كبد، قلب و جریان خون را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث بیماری مختلف همچون فشار خون می گردد. مظهری با اشاره به اینكه استفاده از تنقلاتی همچون چیپس و اسنك های پف شده نباید مبنای تغذیه قرار گیرد، خاطرنشان كرد: این دسته از خوراكی ها حاوی مواد افزودنی و نمك های فراوان اند و استفاده زیاد از آنها سلامت بدن را به خطر می اندازد. مظهری تصریح كرد: استفاده بی رویه از تنقلاتی كه دارای رنگ های خوراكی، نمك و مواد افزودنی اند بعنوان ماده ای سمی برای بدن و اندام های داخلی محسوب می شوند و باید از مصرف زیاد آن پرهیز كرد. وی با اشاره بر بیماری های ناشی از رنگ های خوراكی و نمك ها خاطرنشان كرد: نمك های فراوان موجود در چیپس و اسنك های پف شده زمینه سرطان، فشار خون، صدمه به چشم، قلب و كلیه را تولید خواهد نمود. مظهری با اشاره به اینكه استفاده از مواد غیر مجاز سلامت مردم را به خطر می اندازد، تصریح كرد: مراجع ذی صلاح باید این گونه موارد را پیگیری و با آن برخورد كنند. وی خاطرنشان كرد: برخی افراد سودجو به علت عدم كنترل نهادهای مربوط و برای سودجویی باعث آسیب به سلامت عمومی جامعه می شوند.

1397/10/08
13:44:52
5.0 / 5
44
تگهای خبر: تولید , خوراك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
بریونی