توصیه متخصصان تغذیه؛

مواد خوراكی مقابله كننده با كلسترول را بشناسید

مواد خوراكی مقابله كننده با كلسترول را بشناسید

بریونی: برخی مواد خوراكی می توانند سطح كلسترول را پایین نگه دارند، از اینرو افزودن آنها به رژیم غذایی می تواند در كاهش كلسترول مثمرثمر باشد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم می باشد كه به كاهش كلسترول بد LDL كمك می نماید. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.
لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند كه به كاهش كلسترول كمك می نماید. كارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام سفارش می كنند.
آووكادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و می تواند به كاهش LDL كمك نماید.
بسیاری از مواد خوراكی گیاهی به طورطبیعی حاوی استرول ها و استانول ها هستند، موادی كه با كلسترول مقابله می كنند.
مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز می تواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به كاهش LDL كمك كرده و ریسك بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد كم كند.
مواد خوراكی سرشار از چربی های اشباع، نظیر گوشت قرمز و كره، هم بسیار باعث افزایش كلسترول می شوند.

1397/10/11
22:47:26
5.0 / 5
4426
تگهای خبر: خوراك , خوراكی , رژیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
بریونی