رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی خبر داد؛

بكارگیری تكنولوژی پیشرفته تشخیص تقلبات مواد غذایی

بكارگیری تكنولوژی پیشرفته تشخیص تقلبات مواد غذایی

بریونی: رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، از بكارگیری تكنولوژی پیشرفته تشخیص تقلبات و اصالت مواد غذایی آگاهی داد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، محمد آقاجانی، در حاشیه بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه جامع سلامت غذای دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: این دانشگاه با اجرای طرح ملی سلامت غذا گام های اساسی در راه امنیت غذایی و تشخیص اصالت این مواد برداشته است. وی ادامه داد: با همكاری معتبرترین مراكزعلمی اروپا همچون دانشگاه واخنینگن هلند تكنولوژی تشخیص تقلبات مواد غذایی در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مستقر شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، افزود: تعیین و تشخیص اصالت بعضی از مواد غذایی نظیر آبلیمو، عسل یا روغن زیتون كه گاهی سبب نگرانی مصرف كننده می شود الان در آزمایشگاه جامع مواد غذایی دانشگاه امكانپذیر است. رضا ملك زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، باز ظرفیت های علمی مركز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی را جهت همكاری در طرح های ملی را مثبت ارزیابی كرد. وی، یكی از اهداف اصلی وزارت بهداشت را دستیابی به آزمایشگاه های مجهز برای پاسخگویی به نیازهای حوزه سلامت غذا عنوان نمود. ملك زاده با اشاره به اینكه غذا یكی از مهم ترین موضوعات در حوزه سلامت است، اظهار داشت: ما می توانیم پروژه های زیادی را در مركز تحقیقات غذای دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی انجام دهیم و اطلاعات بسیار گران بهایی را در مورد نحوه تعیین سلامت غذا در آینده به دست آوریم. مهدی پیر صالحی رئیس سازمان غذا و دارو، باز اظهارداشت: غذا یكی از مسائل مهم در كشور است كه می تواند صنعت و سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار دهد. وی با اشاره به اینكه تحقیقاتی كه در حوزه غذا انجام می شود باید در آزمایشگاه های غذا اجرا شود، اظهار داشت: این آزمایش ها باید صورت گیرد تا تقلباتی كه امكان دارد در حوزه غذاها صورت گیرد شناسایی شوند.

1397/12/08
16:10:31
5.0 / 5
75
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
بریونی