یك فوق تخصص گوارش و كبد عنوان كرد؛

سه ماده غذایی كه خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند

سه ماده غذایی كه خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند

بریونی: یك فوق تخصص بیماری های گوارش و كبد، ضمن اشاره به عوامل اصلی مبتلاشدن به سرطان، نسبت به عوارض مواد غذایی خطرناك، آگهی داد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، حسن طاهری، در آستانه هفته سلامت گوارش، با اشاره به اینكه مصرف میوه و سبزیجات در پیش گیری از ابتلاء به سرطان های گوارش بسیار مؤثر است، اظهار داشت: چاقی، عدم تحرك، استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است. این فوق تخصص بیماری های گوارش كبد، گفت: سرطان زمانی كه به وقوع می پیوندد همچون زلزله ای به حساب می آید كه همه بنیان های خانواده را در هم در می نوردد و بار فكری و اقتصادی زیادی را برای خانواده به همراه دارد. وی با اشاره به اینكه سرطان بطور كلی علاج خاصی ندارد، اظهار داشت: البته اگر سرطان در مرحله ابتدایی شناسایی شود درمان آن مشكل و پیچیده نخواهد بود و می توان راحت تر با این بیماری مقابله نمود. این فوق تخصص بیماری های گوارش و كبد در ارتباط با بهترین راه های پیش گیری از سرطان، افزود: چاقی یكی از عواملی است كه شانس ابتلاء به انواع سرطان ها را بیشتر می كند و بنابر این جوامع ماشینی امروز بیشتر از سایر جوامع درگیر سرطان شده اند. طاهری اظهار داشت: عدم تحرك، استرس، سبك غذایی ناسالم نیز از دیگر عوامل ابتلاء به سرطان محسوب می شود. بدین سبب با فعالیت فیزیكی و استفاده از مواد غذایی سالم می توان ریسك ابتلاء به این بیماری را كم كرد. وی در ارتباط با مصرف مواد غذایی، اظهار داشت: نمك، قند و چربی در مواد غذایی در صورتیكه زیاد استفاده شود، شانس سرطان و ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را مضاعف می كند، این در شرایطی است كه مصرف مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات و میوه ها در پیش گیری از سرطان مؤثر است.


منبع:

1398/03/07
15:16:52
5.0 / 5
47
تگهای خبر: تخصص , چاقی , سبزیجات , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
بریونی