محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛

تاثیر مصرف خوراكی های مضر بر افزایش خطر آلرژی در كودكان

تاثیر مصرف خوراكی های مضر بر افزایش خطر آلرژی در كودكان

بریونی: بگفته پژوهشگران، مصرف زیاد خوراكی های مضر موسوم به جانك فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در كودكان است.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ناپل ایتالیا دریافتند مصرف زیاد محصولات AGEs (advanced glycation end) با بروز آلرژی های غذایی در كودكان مرتبط می باشد. AGEs به میزان بالا در جانك فودهای نظیر مواد قندی، خوراكی های فرآوری شده، و گوشت های كبابی وجود دارند. بگفته پژوهشگران، وجود این ماده نقش مهمی در مبتلاشدن و پیشرفت بیماری های متفاوت اكسایشی نظیر دیابت، تصلب شریان و اختلالات نورولوژیكی دارد. در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۱ كودك بین سنین ۶ تا ۱۲ سال را بررسی كردند. این كودكان در چارچوب سه گروه تقسیم بندی شده بودند: كودكان مبتلا به آلرژی غذایی، كودكان مبتلا به آلرژی های تنفسی و گروه كنترل كه سالم بودند. پژوهشگران به وجود رابطه شایان توجهی بین AGEs و مصرف جانك فودها و مبتلاشدن به آلرژی های غذایی پی بردند.


منبع:

1398/03/29
14:47:33
5.0 / 5
4186
تگهای خبر: خوراك , خوراكی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
بریونی