محققان استرالیایی دریافتند؛

ارتباط مصرف فیبر در دوره حاملگی و كاهش ابتلای نوزاد به آلرژی

ارتباط مصرف فیبر در دوره حاملگی و كاهش ابتلای نوزاد به آلرژی

به گزارش بریونی محققان دریافتند مصرف رژیم غذایی پرفیبر در طول حاملگی به شكل قابل توجهی باعث كاهش ریسك مبتلا شدن به پره اكلامپسی (فشارخون دوره بارداری) می شود.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، مطالعات نشان داده است پره اكلامپسی در دوره حاملگی می تواند منجر به بروز آلرژی و بیماری های خودایمنی در نوزادان در سنین بالاتر شود. «رالف نانان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی، در اینباره می گوید: «ارتباط بین رژیم غذایی و پره اكلامپسی ناشی از وجود استات است، تركیب تولیدشده در باكتری های روده مادر كه به دنبال فرآوری فیبر بوجود می آید.» هم اكنون پره اكلامپسی در بالغ از ۱۰ درصد حاملگی ها روی می دهد و علایم آن شامل فشارخون بالا، وجود پروتئین در ادرار مادر و ورم كردن شدید مادر است كه عمدتاً منجر به زایمان زودهنگام می شود. نانان در ادامه می افزاید: «ما در بررسی های خود دریافتیم مادران مبتلا به پره اكلامپسی در مقایسه با مادران سالم دارای میزان خیلی كم استات هستند.» وی اذعان می كند: «نوزادان حاصل از حاملگی های گرفتار پره اكلامپسی دارای غده تیموس كوچك تری هستند. این غده در قسمت جلو و بالای قلب قرار دارد كه جزو دستگاه ایمنی به حساب می آید. مهم ترین فعالیت این غده تولید لنفوسیت تی است.» به قول نانان، «غده تیموس یك عضو ایمنی بسیار حائز اهمیت می باشد چونكه سلول های تولید می كند كه از ابتلاء به آلرژی ها و بیماری های خودایمنی پیشگیری می نماید.» برپایه این تحقیق، محققان سفارش می كنند زنان آبستن رژیم غذایی مملو از غذاهای گیاهی و فرآوری نشده داشته باشند كه بسیار برای سلامت شأن مفید می باشد.

1398/04/28
11:23:44
5.0 / 5
102
تگهای خبر: پروتئین , تولید , دستگاه , رژیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
بریونی