محققان استرالیایی پی بردند؛

رژیم غذایی پالئو ریسك بیماری های قلبی را زیاد می كند

رژیم غذایی پالئو ریسك بیماری های قلبی را زیاد می كند

به گزارش بریونی مطالعه نشان داده است افرادی كه از رژیم غذایی پالئو پیروی می كنند دو برابر بیشتر دارای نشانگر خونی در رابطه با بیماری های قلبی هستند.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، در این مطالعه، محققان تاثیر رژیم غذایی را بر باكتری های روده بررسی كردند. آنها ۴۴ فرد دارای رژیم غذایی پالئو را با ۴۷ فرد پیروی كننده از رژیم غذایی سنتی استرالیا مقایسه كردند. آنها میزان (trimethylamine-n-oxide) خون شركت كنندگان را اندازه گیری كردند. میزان بالا TMAO، تركیب آلی تولیدشده در روده، با بالا رفتن خطر بیماری قلبی مرتبط می باشد. در رژیم غذایی پالئو (یا غارنشینی) افراد گوشت، سبزیجات و مغزیجات مصرف می كنند، مصرف میوه در آن محدود است و مصرف غلات، حبوبات، لبنیات، نمك، قند تصفیه شده و روغن های فراوری شده را در آن حذف می كنند. دكتر «آنجلا جنونی» سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: خیلی از طرفداران رژیم غذایی پالئو ادعا می كنند این رژیم غذایی برای سلامت قلب مفید می باشد اما این تحقیق نشان داده است این رژیم غذایی با تولید TMAO در روده مرتبط می باشد و تاثیر معكوس بر سلامت قلب دارد. ایشان در ادامه می افزاید: ما همینطور دریافتیم جمعیت گونه باكتری های سودمند در گروه های رژیم غذایی پالئو كمتر بود كه این مسئله به علت كاهش مصرف كربوهیدرات هاست و می تواند نتایج در طول زمان برای سایر بیماری های مزمن داشته باشد. همینطور به قول محققان، دلیل افزایش TMAO در افراد دارای رژیم غذایی پالئو ناشی از فقدان مصرف غلات كامل در رژیم غذایی است. جنونی در اینباره می گوید: ما دریافتیم فقدان غلات كامل با میزان TMAO مرتبط می باشد كه می تواند دلیل ارتباط بین كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی در جمعیت با مصرف بالا غلات كامل باشد.

1398/05/18
16:24:47
5.0 / 5
4288
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
بریونی