در كمیسیون فنی و قانونی دانشگاه تصمیم گیری شد؛

بررسی پرونده ۵۵ تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی

بررسی پرونده ۵۵ تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی

بریونی: در كمیسیون فنی و قانونی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی 55 پرونده موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بررسی گردید.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، دویست و چهل و هشتمین كمسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به ریاست فرزاد پیرویان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اجرا شد. در این كمیسیون كه با حضور تمام اعضا برگزار شد، ۵۵ پرونده مطرح و پیرامون پرونده های مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تبادل نظر و بررسی های لازم صورت گرفت. در این نشست با صدور اصلاح دو فقره پروانه بهره برداری، تمدید یك فقره پروانه بهره برداری، صدور ۱۲ فقره پروانه ساخت، تمدید ۳۶ فقره پروانه ساخت، اصلاح ۲۰ فقره پروانه ساخت، صدور ۳۵ فقره پروانه ساخت قراردادی، صدور ۸ فقره پروانه ساخت كارگاهی، تمدید ۴ فقره پروانه ساخت كارگاهی، تمدید ۶ فقره پروانه مسئول فنی و صدور یك فقره پروانه مسئول فنی موافقت به عمل آمد.


منبع:

1398/06/09
19:17:09
5.0 / 5
18
تگهای خبر: پزشك , تولید , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بریونی