محققان ژاپنی پی بردند؛

مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را می كاهد

مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را می كاهد

به گزارش بریونی مطالعه جدید نشان داده است مصرف قارچ می تواند فواید زیادی برای سلامت داشته باشد و همینطور به درمان سرطان پروستات هم كمك نماید.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، محققان دانشكده پزشكی دانشگاه توهوكو ژاپن در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف قارچ برای مردان میانسال و مسن مفید است چونكه خطر سرطان پروستات را می كاهد. محققان در این مطالعه در مجموع 36، 499 مرد در رده سنی 40 تا 79 سال را مورد بررسی قرار دادند. در طول مدت مطالعه این شركت كنندگان، 3.3 درصد افراد مبتلا به سرطان پروستات شدند. محققان مشاهده نمودند در مقایسه با مصرف قارچ به میزان كمتر از یكبار در هفته، مصرف یكبار یا دو بار قارچ در هفته با كاهش 8 درصدی خطر سرطان پروستات و مصرف سه بار یا بیشتر در هفته با كاهش 17 درصدی ریسك مبتلا شدن به این بیماری مرتبط بود. «شو ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «از آنجائیكه اطلاعات مربوط به نوع قارچ مصرفی جمع آوری نشده بود از اینرو دشوار است كه بگوییم كدام نوع قارچ در جواب یافته های ما نقش دارد.» همینطور محققان عنوان می كنند كه هنوز مكانیسم تاثیر قارچ بر سرطان پروستات معلوم نیست و احتیاج به انجام مطالعات بیشتری در این زمینه است.

1398/06/28
22:53:54
5.0 / 5
4336
تگهای خبر: پزشك , سلامت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
بریونی