متخصصین طب سنتی عنوان می كنند

پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

بریونی: متخصصین طب سنتی عنوان می كنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، كیك و خامه زیاد، پرهیز شود.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش كنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، كاهو سكنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبك ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده كه انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تامین می كنند ولی خاصیت غذایی كمتری دارند. مصرف این غذاها سبب پاكسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از طرف حكمای پزشكی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناك پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سكته
سیگار كشیدن: اسیدی شدن محیط معده همین طور متخصصی طب سنتی سفارش می كنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.


منبع:

1399/01/27
23:21:40
5.0 / 5
2792
تگهای خبر: پزشك , تخصص , طب , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بریونی