متخصصین طب سنتی عنوان می كنند
پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار
بریونی: متخصصین طب سنتی عنوان می كنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، كیك و خامه زیاد، پرهیز شود.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش كنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، كاهو سكنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبك ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده كه انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تامین می كنند ولی خاصیت غذایی كمتری دارند. مصرف این غذاها سبب پاكسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از طرف حكمای پزشكی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناك پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سكته
سیگار كشیدن: اسیدی شدن محیط معده همین طور متخصصی طب سنتی سفارش می كنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب