یافته محققان استرالیایی؛

جایگزین های نمك ریسك بیماری های قلبی و عروقی را كم می كنند

جایگزین های نمك ریسك بیماری های قلبی و عروقی را كم می كنند

به گزارش بریونی محققان دریافتند تاثیرات جایگزین های نمك در كاهش فشارخون می تواند از مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همچون سكته پیشگیری نماید.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ۳۰ درصد از مرگ های جهانی در سال ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند که فاکتور اصلی آن، فشارخون بالا ناشی از مصرف رژیم غذایی پرنمک است.
مطالعات مقدماتی مربوط به بیماری کووید ۱۹، حاکی از رابطه بین فشارخون بالا و ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ هم است.
به گفته محققان، جایگزینی نمک غنی شده از پتاسیم به جای نمک خانگی معمولی می تواند نجات دهنده جان افراد باشد.
طبق اعلام محققان مؤسسه سلامت جهانی جرج در استرالیا، استفاده از جایگزین های نمک علاوه بر کاهش مرگ و میرهای در رابطه با بیماری قلبی عروقی، باعث کاهش نرخ ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی هم می شود.
جایگزین نمک سفارش شده توسط محققان، حاوی میزان کمتر کلرید سدیم در مقایسه با نمک عادی است که تقریباً دارای ۷۰ درصد سدیم و ۳۰ درصد کلرید پتاسیم است.
از آنجائیکه مصرف نمک حاوی پتاسیم برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی پیشرفته با عوارض جانبی همراه می باشد این گروه از بیماران پیش از مصرف باید با پزشک شأن مشورت نمایند.

1399/02/14
20:57:02
5.0 / 5
1559
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
بریونی