معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای خبر داد؛

اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف غذا در كشور

اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف غذا در كشور

به گزارش بریونی معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، به اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال ۹۹ اشاره نمود و اظهار داشت: نتایج این طرح ملی سال جاری آنالیز می شود.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، مرتضی عبداللهی، اضافه کرد: برنامه های ملی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شامل دوره های چهار ساله است و هم اکنون که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم، این دوره تا دو ماه آینده به اتمام می رسد. البته ما برای دوره چهار ساله جدید سه TOR نوشتیم که هر کدام فعالیتهای خویش را دارند و عمدتاً در ارتباط با بهبود تغذیه مردم، ارتقای آگاهی و دانش مردم و برگزاری کارگاه های آموزشی برای کشورهای منطقه است. چون که ما در منطقه مدیترانه شرقی تنها مرکز همکار در تغذیه هستیم.
وی درباره اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف بیان نمود: این طرح که عمده کارهای آن پیچیده و از دو سال قبل انجام شده و به مدیریت داده ها رسیده است، متاسفانه سیستم نتوانسته مدیریت کند. اما این طرح با حضور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور باردیگر حرکت کرده است و امیدواریم در سال ۹۹ بتوانیم نتایج مصرف را آنالیز نماییم و گزارش نهایی را ارائه دهیم تا سیاستگذاران و مدیران بتوانند از طرح استفاده کنند.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اشاره به اینکه دانشکده و انستیتو در کنار هم قرار دارند و فعالیت می نمایند، خاطرنشان کرد: ما در بخش دانشکده عمدتاً در قالب ضوابط و سیاست های دانشگاه برنامه ریزی می نماییم و سیاست های دانشکده در سطح دانشگاه تعیین و ابلاغ می شود.
عبداللهی اظهار داشت: هم اکنون لاین های تحقیقاتی خاصی از جانب دانشگاه معرفی نشده اما همکاران عضو هیئت علمی در این لاین ها فعالیت دارند و ما هم آنها را مدیریت و بودجه هایی را که نیاز دارند را فراهم می نماییم تا بتوانند تحقیقات مرتبط را در قالب سیاست ها و برنامه های دانشگاه انجام دهند.
وی افزود: در بخش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بعنوان یک نهاد ملی مردم را با مسائل مختلف که مهم ترین آن راهنماهای غذایی است، آشنا نماییم و هم اکنون به علت اپیدمی کرونا، سرعت این راهنماها کند شده است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، راه اندازی و اعتلای واحد ترجمان واحد دانش همگانی را راه اندازی کردیم و همینطور در حال راه اندازی وب سایتی در جهت آگاهی و آموزش مردم در بخش راهنمای غذایی هستیم.
عبداللهی اظهار داشت: طی دو ماه گذشته، اپلیکیشن تاک را راه اندازی کردیم و به این فکر هستیم که اپلیکیشن دیگری راه اندازی نماییم و جدول ترکیبات غذایی را عرضه دهیم.

1399/03/02
11:23:12
5.0 / 5
136
تگهای خبر: آموزش , سیستم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
بریونی