در گزارش بریونی عنوان شد؛

مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم

مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم

بریونی: یك متخصص تغذیه درباب سفارش های غذایی برای پیش گیری از مبتلاشدن به سرطان به معرفی منابع طبیعی مفید دراین زمینه پرداخت.



سید ضیاءالدین مظهری، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: عموم افراد جامعه با مصرف سبد غذایی اشتباه در معرض خطر مبتلاشدن به سرطان ها هستند. سبد غذایی پر چرب و کم فیبر، نوشیدن نوشابه های گازدار از هر نوع و الکل، راه را برای افزایش رادیکال های آزاد و آمادگی بدن برای سرطان فراهم می کنند.
وی افزودد: مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند سبزیجات، مغز دانه ها و پروتئین ها می تواند به شکل قابل توجهی از مبتلاشدن به انواع سرطان ها جلوگیری کند. همین طور از مصرف ویتامین C که در سبزیجات و میوه ها به وفور یافت می شود نباید غافل شد. برای مثال مصرف پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، سبزی جعفری منبع غنی از این ویتامین هستند.
مظهری با اشاره به مصرف ویتامین A جهت جلوگیری از مبتلاشدن به انواع سرطان ها، گفت: سبزیجاتی مانند هویج و فلفل دلمه ای منبع غنی از ویتامین A هستند و نباید مصرف آنها را فراموش کرد. همین طور مصرف مغز دانه هایی مانند تخم شربتی، تخم کتان و کنجد منبع غنی از ویتامین E هستند که مصرف آنها برای این منظور باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی در آخر اظهار داشت: ویتامین D از آن دسته ویتامین هایی است که تامین آن جهت جلوگیری از خیلی از بیماری ها شامل دیابت و بیماری های کبد و کلیه مفید واقع خواهد شد بااینکه که منبع بسیار عالی این ویتامین نور خورشید است و در سبد غذایی ما به مقدار کمتری حضور دارد اما مصرف شیر و ماهی به دفعات زیاد می تواند درصد زیادی از این ویتامین را تامین کند. توجه به این نکته لازم است که برای مقابله با هر بیماری و پیش گیری از مبتلاشدن به آن باید اطلاعات درستی از منابع غذایی و میزان مصرف آنها در دست داشته باشیم.


منبع:

1399/08/02
21:23:25
5.0 / 5
310
تگهای خبر: پروتئین , تخصص , سبزیجات , طب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
بریونی