بر اساس اظهارت سخنگوی وزارت بهداشت؛

خطر كرونا در رستوران ها

خطر كرونا در رستوران ها

سخنگوی وزارت بهداشت، از رستوران ها بعنوان یکی از محیط های انتقال ویروس کرونا نام برد و اظهار داشت: این وضعیت در سفرها بیشتر خودنمایی می کند.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، سیما سادات لاری، پس از ظهر جمعه ششم فروردین ۱۴۰۰، در آخر ارائه آمار روزانه کرونا، نکاتی را پیرامون پیش گیری از انتقال ویروس کرونا، متذکر شد. سخنگوی وزارت بهداشت، با اعلان اینکه برمبنای مطالعات معتبر بین المللی رستوران ها خطرناک ترین محل انتقال ویروس کووید ۱۹ هستند، اضافه کرد: برمبنای گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در بعضی رستوران ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی خصوصاً در شهرهای مسافرپذیر هستیم. وی افزود: سفارش ما به مردم خصوصاً مبتلایان به بیماریهای زمینه ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند. لاری اشاره کرد: مردم می توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستوران ها را بوسیله سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیری های بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.

1400/01/17
12:32:53
5.0 / 5
1140
تگهای خبر: تولید , سفر , طب , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
بریونی