محققان می گویند؛

خوردن اسفناج خطر سرطان روده را می کاهد

خوردن اسفناج خطر سرطان روده را می کاهد

نتایج یک تحقیق جدید ارتباط بین مصرف اسفناج و کاهش مبتلا شدن به سرطان روده را نشان داده است.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیق قبلی نشان داده است که اسفناج دارای خواص ضدسرطانی روده است و خطر سرطان روده را تا نصف می کاهد.
مطالعه محققان دانشگاه A&M تگزاس نشان داده است که این سبزی می تواند از رشد پولیپ در افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ غیرژنتیکی یا ژنتیکی جلوگیری نماید.
محققان، خواص ضد سرطانی اسفناج را تأیید کرده و نحوه تعامل این سبزی با باکتری های روده و ژنتیک را برای دستیابی به اثرات مفید آن مورد بررسی قرار دادند.
اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری می کند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، نوع خانوادگی و ارثی تنها ۱۰-۱۵ درصد را شامل می شود. وانگهی فقط ۵ تا ۱۰ درصد از پولیپ ها به سرطان روده بزرگ تبدیل می شوند.
سرطان روده ارثی منجر به رشد چندین و گاهی صدها پولیپ روده بزرگ غیرسرطانی می شود. اغلب افراد مبتلا به این بیماری در نهایت احتیاج به جراحی برای برداشتن روده بزرگ دارند و بعد از آن از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی سمی (NSAIDs) برای پیشگیری از رشد پولیپ استفاده می نمایند.
به گفته محققان، علم فعلی نشان داده است که غذاها و نوشیدنی های شیرین سبب سرطان می شوند، در حالیکه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش این خطرات مرتبط می باشد.


منبع:

1400/07/17
20:09:24
5.0 / 5
546
تگهای خبر: سبزیجات , غذا , مصرف , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
بریونی