متخصص تغذیه مطرح كرد؛

باورهای اشتباه مردم از نان سنگک

باورهای اشتباه مردم از نان سنگک

به گزارش بریونی، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با باورهای اشتباه مردم نسبت به نان های مصرفی، نکاتی را متذکر شد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، تیرنگ نیستانی اظهار نمود: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، اینست که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی ضمن اشاره به این که سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، اضافه کرد: هم اکنون به طور عمده نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می نمایند ازاین رو نان سنگکی که با آرد سفید پپخت می شود، مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نیستانی با اشاره به اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت های فسیلی طبخ می شود، افزود: این مورد سبب می شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تاثیر قرار دهد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به این که برخی اعتقاد دارند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب بیشتر می شود، اظهار داشت: جدا از این که در بیشتر موارد سبوس ها به فلزات سنگین و مشخصاً آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری در مقایسه با انواع نان ایجاد نمی نماید. وی سفارش کرد: نان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد، ازاین رو صرفا با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان سفارش به استفاده از آن کرد.


منبع:

1401/11/02
12:50:44
5.0 / 5
208
تگهای خبر: پزشك , تخصص , رژیم , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بریونی