چگونه خطر مبتلاشدن به سرطان کبد را کاهش دهیم؟

چگونه خطر مبتلاشدن به سرطان کبد را کاهش دهیم؟

بریونی: سرطان کبد جزو پرشیوع ترین نوع سرطان ها است که با برنامه غذایی مناسب، می توان آنرا کنترل و از مبتلاشدن به آن جلوگیری کرد.



به گزارش بریونی به نقل از ایسنا، سرطان کبد ششمین سرطان پر شیوع و سومین عامل مرگ بر اثر سرطان ها است. شناسایی عواملی مبتلاشدن به سرطان کبد را می توانند تشدید کنند برای کنترل و جلوگیری از این بیماری اهمیت زیادی دارد که این عوامل شامل هپاتیت مزمن ویروسی، بیماری متابولیک کبد، نوشیدن الکل، سیگار کشیدن، چاقی و قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا مانند آفلاتوکسین ها است.

نکته مهم این است که رژیم غذایی به عنوان یک جزء قابل تغییر از سبک زندگی می تواند بر بروز سرطان کبد تاثیر بگذارد. برخی الگوهای تغذیه ای می تواند بر بروز سرطان کبد موثر باشد. با این وجود، تمرکز بر گروههای غذایی خاص ممکنست به درک نقش عوامل غذایی در خطر مبتلاشدن به سرطان کبد کمک نماید و می تواند مبنایی برای سفارش های غذایی برای پیش گیری از سرطان کبد باشد.

به طور مثال مصرف ماهی، قهوه و محصولات لبنی و همین طور رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، آجیل و غلات کامل ممکنست خطر مبتلاشدن به سرطان کبد را کم کند.

همچنین گروههای غذایی خاص همچون غلات (غلات کامل و غلات تصفیه شده)، حبوبات، آجیل، مرغ، تخم مرغ و نوشیدنی های شیرین رابطه معکوس با سرطان کبد دارند.







منبع:

1402/12/24
12:00:09
5.0 / 5
190
تگهای خبر: چاقی , رژیم , رژیم غذایی , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بریونی