مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛

میوه در بین وعده استفاده شود، چرا بتاكاروتن مهم می باشد

میوه در بین وعده استفاده شود، چرا بتاكاروتن مهم می باشد

بریونی: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه میوه ها باید موقع مصرف پوست آنها گرفته شود، اظهار داشت: میوه ها وقتی بریده یا پوست گرفته می شوند، باید همان موقع مصرف شوند.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به اینكه روزانه در رژیم غذایی هر فرد باید ۲ تا ۴ واحد میوه گنجانده شود، اضافه كرد: میوه ها در مقایسه با گروه های دیگر انرژی و پروتئین كمتری دارند و برعكس دارای مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین ها و املاح معدنی هستند، مواد مغذی مهم این گروه شامل ویتامین A، ویتامین C، فیبر، مواد معدنی و بتاكاروتن است. وی درباب بتاكاروتن، اظهار داشت: مواد غذایی غنی از بتاكاروتن در رژیم غذایی به تأمین نیاز روزانه بدن به ویتامین A كمك می نماید. بدین سبب میوه هایی با رنگ های سبز، زرد و نارنجی حاوی میزان قابل توجهی از بتاكاروتن بوده، همین طور تیره بودن این رنگ ها نشان از غلظت بالاتری از بتاكاروتن دارد. بتاكاروتن برای جلوگیری از ابتلاء به انواع بیماری ها همچون بیماری های قلبی و سرطان ها مؤثر است و چنانچه ذخیره بتاكاروتن در بدن كافی نباشد، توان سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عوامل بیماری زا كاسته می شود و بدین سان امكان دارد در معرض ابتلاء به انواع عفونت ها قرار بگیرد. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه علاوه بر سبزی ها، گروه میوه ها باز خاصیت آنتی اكسیدان دارند، اشاره كرد: منظور از یك واحد میوه، یك عدد میوه متوسط است كه هر فرد روزانه باید بین ۲ تا ۴ واحد باید مصرف كند و سفارش می شود، میوه در بین وعده استفاده گردد. وی با اشاره به اینكه به جای آبمیوه، خود میوه مصرف شود، بهتر است، اظهار داشت: با آبگیری، فیبر موجود در میوه ها از بین می رود و از سویی مصرف آبمیوه های پاكتی كه حاوی آب، شكر و اسانس است، سفارش نمی گردد. عبداللهی درباب نحوه مصرف میوه توضیح داد: میوه ها باید به خوبی شسته شوند و موقع مصرف پوست آنها گرفته شود؛ چراكه احتمال باقی ماندن سموم دفع آفات روی آنها زیاد است.

وی اظهار داشت: میوه ها وقتی بریده یا پوست گرفته می شوند، باید همان موقع مصرف شوند، باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانی تر، حتی در ظروف دربسته ارزش غذایی آنرا می كاهد و ویتامین هایش را از بین می برد. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباب سالمندان و افرادی كه مشكلات گوارشی دارند، اظهار داشت: این افراد به سبب اینكه نمی توانند میوه و سبزی را به صورت خام مصرف كنند، می توانند میوه و سبزی را به صورت بخارپز یا كمپوت مصرف كنند و بهتر است این كمپوت ها به صورت خانگی و با مقادیر اندك شكر تهیه شود.

1398/01/06
13:18:09
5.0 / 5
26
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
بریونی