مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟

مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟

به گزارش بریونی، وزارت بهداشت اظهار کرد: مصرف جگر خام برای کم خونی نه فقط بی اساس است، بلکه می تواند موجب بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.


به گزارش بریونی به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد؛ بااینکه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن بصورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. بنابراین، برای رفع کم ‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.


منبع:

1404/03/16
14:29:52
5.0 / 5
36
تگهای خبر: مصرف , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بریونی