یافته محققان كانادایی؛
میوه ای كه از چاقی و بیماری های متابولیك پیشگیری می كند
بریونی: محققان در مطالعات خود دریافتند مصرف میوه ای آمازونی موسوم به كامو كامو می تواند از چاقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب و با شیرینی زیاد و بیماری متابولیك پیشگیری كند.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، میوه های زیادی وجود دارند كه به مقابله با چاقی كمك می كنند، اما حال محقان موفق به شناسایی میوه ای شدند كه به مراتب خاصیت قوی تری در مقایسه با كیوی و انواع توت ها در مقابله با چاقی دارد.
میوه ای از جنگل های آمازون به نام «كامو كامو» یك میوه حیرت آور جدیدی است كه به سوزاندن چربی ها كمك كرده و از بیماری های متابولیكی پیشگیری می كند.
به گفته محققان، تركیب شیمیایی موجود در میوه كامو كامو آن را بسیار منحصربفرد كرده است. میزان ویتامین C این میوه ۲۰ تا ۳۰ برابر كیوی بوده و میزان پلی فنول های آن ۵ برابر بیشتر از تمشك است.
در این مطالعه، محققان به موش ها عصاره میوه دادند و دریافتند موش ها وزن شان كاهش پیدا كرد.
محققان همینطور دریافتند میزان تحمل گلوكز و حساسیت انسولین این موش ها بهبود یافت و غلظت اندوتوكسین های خون و التهاب متابولیكی شان هم كاهش پیدا كرد.
«آندره مارت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لاوال كبك كانادا، در این باره می گوید: «تمامی این تغییرات ناشی از تغییرشكل میكروبیوم های روده همچون A. muciniphila و كاهش قابل توجه باكتری Lactobacillus بود.»
وی در ادامه می افزاید: «خاصیت كاهش وزن كامو كامو تا حدی ناشی از تعدیل در میكروبیوم های روده است.»
حال محققان قصد دارند تاثیر این میوه را بر انسان ها آزمایش نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب