محققان استرالیایی پی بردند؛
مصرف فست فودها ریسك افسردگی را بالا می برد
بریونی: به قول محققان، بین رژیم غذایی و افسردگی رابطه قوی ای وجود دارد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، محققان دانشگاه جیمز كوك استرالیا دریافتند رژیم غذایی بد نظیر مصرف فست فود می تواند فرد را در معرض ریسك بالا مبتلا شدن به افسردگی قرار دهد.
محققان به بررسی ارتباط بین افسردگی و رژیم غذایی در مردم جزیره تورس استریت كه دسترسی به فست فود داشتند و مردم جزیره دورافتاده تری كه در آنجا فست فود وجود نداشت، پرداختند.
تیم محققان از حدود ۱۰۰ نفر از هر دو جزیره در مورد رژیم غذایی شان سوال كردند، آنها را از لحاظ افسردگی مورد معاینه قرار دادند و نمونه خون شان را گرفتند.
محققان دریافتند افراد ساكن در جزیره دورافتاده كه هیچ فست فودی در آنجا وجود نداشت عموما غذاهای دریایی بیشتر مصرف می كردند و در مجموع نسبت به مردم جزیره دیگر، مصرف غذای فسا فودی كمتری داشتند.
محققان دریافتند ۱۹ نفر از این افراد دچار علائم متوسط تا حاد افسردگی بودند كه ۱۶ نفر از جزیره دارای دسترسی به فست فود و تنها ۳ نفر از جزیره دورافتاده بودند.
محققان همینطور دریافتند میزان اسیدچرب در رابطه با افسردگی در افراد ساكن در جزیره دارای قابلیت دسترسی به فست فود به مراتب بیشتر بود. همینطور میزان اسیدچرب مرتبط به محافظت در مقابل افسردگی در افراد ساكن در جزیره دورافتاده بیشتر بود.
همچنین به قول محققان، رژیم های غذایی غربی فعلی مملو از اسیدچرب در رابطه با افسردگی موسوم به n-۶ PUFA و حدودا فاقد اسیدچرب مقابله كننده با افسردگی موسوم به n-۳ LCPUFA هستند.
نتایج این یافته ها نشان داده است رژیم غذایی دارای تاثیر بلندمدتی بر ریسك افسردگی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب