رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور؛
بربری شورترین نان است
به گزارش بریونی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: بر مبنای پایش انجام شده، میزان نمك در نان بربری بیشتر از سایر نان ها است.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمك دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون، اضافه كرد: در جهت برنامه ریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت كاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیه ای شامل نمك، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس، اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی اجرا می كند. وی با اشاره به برنامه های كنترل و كاهش فشار خون در وزارت بهداشت، افزود: بیشترین مقدار نمك دریافتی از راه موادغذایی در كشور، مربوط به نان است و در میان انواع نان ها، نان بربری بیشترین مقدار نمك را داراست. حسینی افزود: البته با عنایت به سرانه مصرف بالای نان لواش در كشور و بالا بودن مقدار نمك در تولید این نان بیشترین مقدار نمك را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانیان وارد می نماید. وی خاطرنشان كرد: بر این اساس، كاهش نمك در انوع نان بخصوص لواش و بربری می تواند نقش مهمی در كاهش دریافت نمك روزانه و جلوگیری از پرفشاری خون داشته باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب