یافته های محققان چینی؛

ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با مبتلا شدن به زوال عقل

ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با مبتلا شدن به زوال عقل

بریونی: طبق نتایج یك مطالعه، افرادی كه روزانه بیشتر از ۵۰ گرم فلفل قرمز مصرف می كنند حدودا دو برابر با خطر مبتلاشدن به ریسك زوال حافظه و ضعف شناختی روبرو هستند.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، تحقیق بر روی ۴۵۸۲ فرد بزرگسال چینی بالاتر از ۵۵ سال نشان داد كاهش زوال شناختی در افرادی كه به طورمداوم بیشتر از ۵۰ گرم فلفل قرمز در روز مصرف می كردند به مراتب سریع تر بود. زوال شناختی حتی در افراد شیفته فلفل كه لاغر بودند به مراتب بیشتر بود. «زومین شیء»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه قطر، در اینباره می گوید: «در مطالعات قبلی مشخص شد كه مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشارخون مفید است.» به قول محققان، كپسایسین یك ماده فعال در فلفل قرمز است كه باعث تسریع سرعت متابولیسم، كاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی-عروقی می شود. اما این نخستین بار است كه ارتباط مصرف فلفل قرمز و عملكرد شناختی را مورد مطالعه قرار می دهند. به قول محققان، افرادی كه مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف می كنند دارای شاخص توده بدنی كمتر و فعالیت فیزیكی بیشتری هستند. محققان دریافتند افراد دارای وزن نرمال در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساس تر هستند از اینرو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است. طبق نتایج این محققان، مصرف طولانی مدت فلفل قرمز بیشتر از ۵۰ گرم در روز تأثیر قابل توجهی بر حافظه دارد.


منبع:

1398/05/07
21:12:03
5.0 / 5
4240
تگهای خبر: رژیم , رژیم غذایی , طب , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
بریونی