مطالعات نشان می دهد؛

كافئین زیاد احتمال مبتلا شدن به بیماری آب سیاه را زیاد می كند

كافئین زیاد احتمال مبتلا شدن به بیماری آب سیاه را زیاد می كند

به گزارش بریونی تحقیق جدید نشان داده است مصرف بیش از اندازه قهوه در افرادی که از لحاظ ژنتیکی در معرض ریسک بالا مبتلا شدن به بیماری چشمی گلوکوم هستند به شکل قابل توجهی مبتلا شدن به این بیماری را در آنها بالا می برد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، در این مطالعه بیشتر از ۱۲۰ هزار انگلیسی در رده سنی ۳۹ تا ۷۳ سال، اطلاعاتی در مورد مصرف کافئین و بینایی خود عرضه دادند، همچون این که آیا آنها به گلوکوم مبتلا هستند یا سابقه خانوادگی این بیماری را دارند.
پس از سه سال، محققان چشم شرکت کنندگان، همچون فشار داخل چشم (IOP)، را معاینه و بررسی کردند. افزایش IOP یک عامل پرخطر ابتلاء به گلوکوم است.
یافته ها نشان داد مصرف زیاد کافئین با افزایش ریسک کلی IOP یا گلوکوم همراه نبود، اما در شرکت کنندگان دارای بیشترین استعداد ژنتیکی ابتلاء به IOP، مصرف بیشتر کافئین با IOP بالاتر و میزان گلوکوم بالاتر همراه بود.
محققان پی بردند افرادی که کافئین زیاد، یعنی چهار فنجان قهوه در روز، مصرف می کردند دارای IOP بالاتر بودند.
به گفته محققان، در افرادی که بالاترین میزان خطر ابتلاء به گلوکوم از لحاظ ژنتیکی وجود دارد و بیشتر از تقریباً سه فنجان قهوه در روز مصرف می کنند، میزان گلوکوم ۳.۹ برابر بیشتر از کسانی است که کافئین کم مصرف می کنند و در گروه کم خطر ریسک ژنتیکی قرار دارند.
دکتر «لوئیز پاسکال»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان مونت سینای نیویورک، در اینباره می گوید: «در این مطالعه ما دریافتیم که رابطه نامطلوبی بین مصرف زیاد کافئین و گلوکوم فقط در میان افرادی که با بالاترین ریسک ژنتیکی افزایش فشار چشم مواجهند مشهود است.»
محققان تاکید می کنند افرادی که سابقه خانوادگی ابتلاء به گلوکوم دارند باید مصرف کافئین را محدود کنند.


منبع:

1400/03/24
10:03:43
5.0 / 5
242
تگهای خبر: شركت , مصرف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
بریونی