یافته محققان انگلیسی؛

از دست دادن حس چشایی بعد از کرونا شایع تر از حد تصور است

از دست دادن حس چشایی بعد از کرونا شایع تر از حد تصور است

تحقیقات نشان می دهد خیلی از افراد بعد از بهبودی از کووید 19 اختلالی در توانایی خود در درک مزه های اصلی شیرین، ترش، تلخ و شور گزارش می دهند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، فرضیه پژوهشگران این است که بیشتر این افراد در حقیقت فقط حس بویایی خودرا از دست داده اند که نقش عمده ای در تجربه کلی چشایی دارد.
اما نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که حداقل یک سوم از این افراد واقعاً قسمتی از توانایی خودرا برای تشخیص این ذائقه های اساسی از دست داده اند.
علت از دست دادن حس چشایی بعد از کووید ۱۹ همچنان یک راز باقی مانده است، بااینکه دانشمندان چندین مکانیسم ممکن را دراین زمینه پیشنهاد کرده اند.
از دست دادن حس چشایی و بویایی یکی از علایم شایع کووید ۱۹ است. مطالعات نشان می دهد که ممکنست این علامت، پیش بینی کننده بهتری برای ابتلاء به عفونت کروناویروس در مقایسه با سایر علایم رایج مانند سرفه، تب و خستگی باشد.
افرادی که علایم آنها حداقل ۴ هفته بعد از کووید ۱۹، که عموماً بعنوان سندرم کووید طولانی مدت شناخته می شود، باقی می ماند، اغلب گزارش می دهند که حس چشایی خودرا از دست داده اند.
اندام و بافت های حسی در زبان، سقف دهان، گلو و بینی همگی به درک چشایی کمک می کنند.
اما یک مطالعه جدید نشان داده است که حدود یک سوم افرادی که بعد از کووید ۱۹ از دست دادن چشایی را گزارش می کنند، ممکنست واقعاً قسمتی از حس اولیه چشایی خودرا از دست داده باشند.
«کلر هاپکینز»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان گای لندن، در این زمینه می گوید: «این مطالعه نشان میدهد که اختلال در حس چشایی از آنچه که ما فکر کرده ایم، شایع تر است.»
نتایچ یک نظرسنجی از بیش از ۸۰۰ نفر مبتلا به سندرم کووید طولانی مدت نشان داد که بیش از ۶۵٪ مشکلات بویایی و چشایی گزارش کرده اند.

1400/10/25
22:13:43
5.0 / 5
455
تگهای خبر: شكلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
بریونی