محققان فرانسوی هشدار می دهند؛

شیرین کننده های مصنوعی با خطر مبتلا شدن به سرطان مرتبط هستند

شیرین کننده های مصنوعی با خطر مبتلا شدن به سرطان مرتبط هستند

نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است افرادی که شیرین کننده های مصنوعی زیادی مصرف می کنند امکان دارد با خطر مبتلا شدن به سرطان مواجه شوند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان تاکید می کنند که عاقلانه است که مردم نه تنها قندهای افزودنی، بلکه غذاهای فرآوری شده ای را که حاوی مواد بدون قند هستند را محدود کنند.
این مطالعه که روی بیشتر از ۱۰۰ هزار بزرگسال فرانسوی انجام شد، نشان داد که تقریباً یک پنجم افرادی که بیشترین مصرف شیرین کننده های مصنوعی را داشتند، ۱۳ درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض ابتلاء به سرطان بودند. این خطرات به صورت خاص در مورد سرطان هایی بود که تصور می شود چاقی در آنها نقش دارد همچون سرطان سینه، روده بزرگ و تخمدان.
طی سال ها، تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده اند که شیرین کننده های مصنوعی می توانند احتمال ابتلاء به سرطان را تحریک کنند که احتمالاً با تغذیه التهاب مزمن در بدن، کمک به صدمه DNA، یا تاثیر بر ترکیب باکتری ها در روده مرتبط هستند.
در همین حال، بعضی از مطالعات خطر ابتلاء به سرطان را در بین افرادی که به صورت منظم نوشیدنی های رژیمی مصرف می کنند، نشان داده اند.
«شارلوت دبراس»، محقق ارشد از مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه، اظهار داشت: «در جمعیت مورد مطالعه، شیرین کننده های مصنوعی بخصوص آسپارتام و آسه سولفام-K که در خیلی از برندهای غذا و نوشیدنی در سرتاسر جهان استفاده می شوند با افزایش ریسک ابتلاء به سرطان مرتبط بودند.»
محققان تاکید می کنند بهتر است مردم غذاهای کامل همچون میوه ها، سبزیجات و غلات غنی از فیبر دریافت نمایند و در عین حال مصرف غذاهای فرآوری شده را محدود نمایند.


منبع:

1401/01/15
23:04:02
5.0 / 5
371
تگهای خبر: پزشك , چاقی , رژیم , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
بریونی