ضرورت هم افزایی در امکانات مدیریت شهری و آموزش و پرورش

ضرورت هم افزایی در امکانات مدیریت شهری و آموزش و پرورش

به گزارش بریونی، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی آموزش و پرورش بر ضرورت هم افزایی در امکانات مدیریت شهری و آموزش و پرورش تصریح کرد و اظهار داشت: این هم افزیی می تواند به تربیت نیروی انسانی کارآمد منتهی شود.


به گزارش بریونی به نقل از ایسنا، احمد محمودزاده در نهمین اجلاس شورایعالی استانها که بعنوان میهمان ویژه حضور داشت با اشاره به اینکه تربیت نسلهای آینده امر بسیار مهمی است و نیروی انسانی تربیت شده می تواند عامل توسعه کشور باشد اضافه کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب، نیروی انسانی بعنوان رکن اصلی تمدن سازی عنوان شده و مسئولیت تربیت این نیروی انسانی برعهده آموزش و پرورش است. اجرای آئین نامه هایی که برای آموزش کشور تدوین شده نیازمند همکاری آحاد مردم و نهادهای کشور است، ازاین رو آموزش و پرورش نمی تواند به تنهایی مسائل و مشکلات تربیت و تعلیم را حل و فصل کند.
وی تصریح کرد: تصویب قانون شوراهای آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۲ که نیازمند بازبینی جدی است نوید بخش پیوندهای محکم میان نهادهای آموزش و پرورش و نهادهای حاکم است بنابراین شوراهای آموزش و پرورش بعنوان محل پیوندهای محکم میان مردم و نهادهای حاکمیتی برای تربیت انسان در تراز انقلاب اسلامی محسوب می شوند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی آموزش و پرورش با تکیه بر این که ماده ۳۵ قانون شهرداری ها به مراقبت در تعلیم و تربیت اشاره نموده است اما تابحال این قانون و قوانین شبیه به آن مغفول مانده است اضافه کرد: در بعضی از کشورها اداره امور مدارس به شهرداریها سپرده می شود ازاین رو تعامل و همکاری دو نهاد آموزش و پرورش از راه شوراهای آموزش و پرورش و شهرداریها از راه شوراهای اسلامی می تواند توفیقات خوبی برای کشور به همراه داشته باشد. در سال های گذشته تفاهمنامه ای با آموزش و پرورش و شهرداری امضاء شده که خیلی کاربردی نبوده است ازاین رو باید تفاهمنامه ای به امضای ریاست شورایعالی استانها و وزیر آموزش و پرورش برسد تا کاربردی باشد. همینطور ما در قوانین شوراهای آموزش و پرورش باید بازبینی نماییم و برای امکانات و زیرساختها بشکلی مطلوب برنامه ریزی نماییم.
وی ادامه داد: برای مثال زمانی که مدارس تعطیل می باشد کتابخانه ها هم تعطیل هستند و زمانی که کتابخانه ها باز می شوند دانش اموزان در مدارس هستند بنابراین استفاده دانش آموزان از کتابخانه وجود ندارد. در سایر حوزه ها هم وضعیت به این شکل است. ازاین رو باید به سمتی حرکت نماییم که این ظرفیتها و امکانات به سمت آموزش و پرورش سوق داده شود و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد. باید منابع دستگاه ها هم افزا باشد تا هم از اتلاف منابع جلوگیری کرد و هم شاید اثربخشی بیشتر آنها را شاهد باشیم.



1401/06/18
11:05:52
5.0 / 5
220
تگهای خبر: آموزش , دستگاه , شكلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
بریونی