مطالعات نشان می دهد؛

گوشت فراوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده و افزایش ریسک دیابت

گوشت فراوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده و افزایش ریسک دیابت

بریونی: تحقیقات جدید افزایش جهانی موارد دیابت نوع 2 را با مصرف بیش از اندازه گوشت های فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده مرتبط می داند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، تحقیقات جدید نشان میدهد که انتخاب رژیم غذایی ناسالم با افزایش نرخ دیابت نوع ۲ در سراسر جهان مرتبط می باشد.
محققان دریافتند که سه عامل رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر دیابت نوع ۲ دارند: خوردن بیش از اندازه گوشت فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده و همین طور مصرف ناکافی غلات کامل.
محققان معتقدند جایگزینی گوشت فرآوری شده با پروتئین بدون چربی و جایگزینی غلات تصفیه شده با غلات کامل می تواند به کاهش خطر کمک نماید.
این مطالعه برمبنای یک مدل تحقیقاتی از رژیم غذایی در ۱۸۴ کشور با داده های جمع آوری شده از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ بود.
غلات کامل سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که به تنظیم سطح قند خون کمک می کنند.
برنج و گندم تصفیه شده به طور معمول در غذاهای فرآوری شده یافت می شوند و دارای شاخص گلوکزی بالایی هستند که سطح قند خون را می افزایند. هنگامی که غذاهای حاوی برنج و گندم تصفیه شده بیش از اندازه مصرف شود، می تواند منجر به مقاومت به انسولین شود.
گوشت فرآوری شده حاوی مواد افزودنی و سدیم است که می تواند با ایجاد التهاب منجر به سلامت متابولیک ضعیف شود.
«اندرو اودگارد»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، توضیح داد: «این مطالعه اخیر قسمتی از مجموعه شواهد رو به رشدی است که نشان میدهد مصرف همیشگی و زیاد غلات تصفیه شده می تواند اثرات حادی بر روی پارامترهای فیزیولوژیکی و متابولیک داشته باشد، که می تواند منجر به افزایش ریسک ابتلاء به دیابت نوع ۲ شود.»


منبع:

1402/02/14
15:20:57
5.0 / 5
374
تگهای خبر: پروتئین , رژیم , رژیم غذایی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بریونی