متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛

آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک است

آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک است

بریونی: متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره ی مصرف گردوهای سیاه شده، توضیحاتی ارائه داد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: مهم ترین دلیل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از اندازه هوا در فصل تابستان، کمبود برخی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در وضعیت نامناسب در انبار است. وی با اشاره به این که اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو موجب سیاه شدن آن می شود، اضافه کرد: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم ممکنست موجب این امر شود. اسلامیان با اشاره به این که برخی آفت ها، باکتری ها، قارچ ها و یا مگس پوست گردو هم می تواند موجب سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شود، اظهار داشت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی دهد و لزج نشده مشکلی جهت استفاده ندارد.

1402/05/01
10:34:59
5.0 / 5
281
تگهای خبر: پزشك , پوست , تخصص , رژیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
بریونی