تاجیك عنوان كرد؛
        توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی
         
        به گزارش بریونی، رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید نمود.
        
        به گزارش بریونی به نقل از مهر، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی تصریح کرد و اظهار داشت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشان دهنده اینست که محصول مورد نظر با رعایت پروتکلهای بهداشتی ساخته شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است. رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده گردد. وی در مورد استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی های گرم و داغ اخطار داد و خاطرنشان کرد: این ظروف برای نوشیدنی ها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نمی باشد. تاجیک به هیئت های سوگواری و مسؤلان موکب ها سفارش کرد تا حد امکان از نوشیدنی های بسته بندی (پک شده) برای نذورات خود استفاده نمایند و برای خنک کردن نوشیدنی ها هم از یخ های بسته بندی بهداشتی استفاده نمایند.
 منبع: بریونی
                    
                    
                    
                    
            
            
      
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب