بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان امام سجاد شهریار

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان امام سجاد شهریار

بریونی: وزیر بهداشت و درمان ظهر روز پنجشنبه) 2 اسفند، بمنظور بررسی دقیق روند پیشرفت طرح توسعه بیمارستان امام سجاد شهریار از این مرکز بازدید نمود.



به گزارش بریونی به نقل از وبدا، طرح توسعه بیمارستان امام سجاد (ع) شهریار با هدف افزایش ظرفیت و پیشرفت کیفیت خدمات درمانی به مردم منطقه در حال اجرا می باشد.

با بهره برداری از این طرح، تعداد تخت های بیمارستانی افزایش شایان توجهی یافته و بخش های تخصصی جدیدی به این مرکز درمانی اضافه خواهد شد.

وزیر بهداشت در این بازدید ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت طرح توسعه در این بیمارستان، عنوان کرد: «توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی در مناطق کم برخوردار از اولویت های اصلی وزارت بهداشت است و تمام تلاش خودرا برای تامین منابع و رفع موانع موجود به کار خواهیم بست.»

وی همین طور ضمن تقدیر از تلاشهای شبانه روزی کادر درمان بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار در ارائه خدمات به مردم، اضافه کرد: «شما سربازان خط مقدم سلامت هستید و نقش حیاتی در تامین سلامت جامعه ایفا می کنید.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این بازدید با ارائه گزارشی جامع از روند اجرای طرح توسعه بیمارستان، اظهار داشت: «با بهره برداری از این طرح، سرانه تخت بیمارستانی در شهرستان شهریار بطور قابل توجهی افزایش پیدا کرده و دسترسی مردم به خدمات درمانی با کیفیت تسهیل خواهد شد.»

در جریان این بازدید، وزیر بهداشت ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان و گفت و گو با مراجعین و کادر درمان، از نزدیک در جریان روند اجرای طرح توسعه قرار گرفت و بر ضرورت تسریع در تکمیل این پروژه تاکید کرد و قرار شد ردیف بودجه در وزارت بهداشت بررسی و در دستور کار قرار گیرد.

طرح توسعه بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار از سال ۹۵ و در ۸ طبقه در زیربنای ۱۰ هزار متر مربع شروع شده و به علت کمبود نقدینگی تکمیل نشده و هم اکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تکمیل، ۱۰۰ تخت بیمارستانی به تخت های بیمارستانی در شهرستان شهریار اضافه خواهد شد.

به گفته پیمانکار، این بیمارستان برای تکمیل و راه اندازی به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وزیر بهداشت در ادامه سفر به شهرستان شهریار، از بیمارستان های میلاد و امام خمینی (ره) شهرستان شهریار بازدید و با بیماران و همین طور کادر درمان گفتگو نمود.

در این سفر، دکتر سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر نادر توکلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و تعدادی از مدیران وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران وزیر را همراهی کردند.





منبع:

1403/12/03
12:00:35
5.0 / 5
243
تگهای خبر: آموزش , بیماران , پزشك , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بریونی