زنان آبستن لبنیات فله ای مصرف نکنند

زنان آبستن لبنیات فله ای مصرف نکنند

به گزارش بریونی، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام نمود: مصرف لبنیات فله و پرچرب بخصوص در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد.


به گزارش بریونی به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، لبنیات فله به سبب داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کم چرب، خطر مبتلاشدن به بیماری های مزمن همچون چاقی، دیابت نوع دو و بیماری های قلبی ـ عروقی را بیشتر می کند. همین طور شیرهای خام و غیرپاستوریزه می توانند عامل انتقال بیماری هایی مانند تب مالت و سل باشند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: شیر کم چرب پاستوریزه به سبب دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامین های محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد. بر این اساس، سفارش می شود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی خصوصاً زنان حامله حذف و لبنیات پاستوریزه کم چرب جایگزین شود.
1404/07/10
19:40:58
5.0 / 5
5
تگهای خبر: آموزش , پزشك , چاقی , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بریونی