لزوم بررسی سمیت فرآورده های سنتی غذایی و آشامیدنی

لزوم بررسی سمیت فرآورده های سنتی غذایی و آشامیدنی

به گزارش بریونی، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به گسترش تولید و مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی در گروه غذایی و آشامیدنی، بر ضرورت انجام مطالعات سمیت این فرآورده ها تاکید کرد.


به گزارش بریونی به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: تشکیل کمیسیون سلامت و تغذیه در سازمان غذا و دارو، فرصت ارزشمندی برای تقویت همکاریهای علمی و اجرائی میان معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان به وجود آورده و می تواند بستری برای طرح دیدگاه ها و پیشنهادهای دانشگاه ها در حوزه پیشرفت سلامت و تغذیه سالم فراهم آورد. وی ادامه داد: پروانه تولید و عرضه فرآورده های طبیعی و سنتی غذایی و آشامیدنی برمبنای اطلاعات منابع معتبر و مونوگراف های بین المللی صادر می شود، اما باتوجه به تبلیغات گسترده در این عرصه، مصرف بی رویه یا طولانی مدت برخی ترکیبات می تواند عوارض ناخواسته ای برای مصرف کنندگان بوجود آورد. بدین جهت انجام مطالعات جامع سمیت و ایمنی باید در اولویت برنامه های نظارتی قرار گیرد. بهفر همین طور بر لزوم شفاف سازی درباب ماده مؤثره این فرآورده ها تاکید کرد و اظهار داشت: تعیین دقیق روش اندازه گیری و میزان ماده مؤثره از محورهای اصلی در ارزیابی علمی محصولات است و شرکت های تولیدکننده موظف اند جزییات ترکیبات و روش های سنجش ماده مؤثره را به سازمان ارایه کنند. وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به عنوان ضامن سلامت جامعه، بر شفافیت اطلاعات، کیفیت فرآورده ها و ایمنی مصرف کنندگان تاکید ویژه دارد و اطلاع دقیق از میزان ماده مؤثره را اساس ارزیابی علمی و تضمین سلامت در فرآورده های طبیعی، غذایی و آشامیدنی می داند.

منبع:

1404/08/23
10:53:48
5.0 / 5
12
تگهای خبر: پزشك , تبلیغات , تولید , سازمان غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بریونی