محققان توصیه می كنند؛
خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها برای سلامت قلب
بریونی: به قول محققان، درحالیكه خوردن گوشت قرمز كه سرشار از پروتئین است با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط می باشد، پروتئین موجود در مغزیجات آجیلی و دانه ها می تواند برای قلب انسان مفید باشند.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، یافته محققان دانشگاه لوما لیندا كالیفرنیا نشان داده است افرادی كه مقادیر زیاد پروتئین گوشت مصرف می كنند با افزایش ۶۰ درصدی مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند، درحالیكه افراد مصرف كننده مقادیر بالا پروتئین ناشی از مغزیجات و دانه ها، ۴۰ درصد با كاهش مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
«گری فریزر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیكه چربی های رژیمی بخشی از فاكتور پرخطر اثرگذار بر بیماری قلبی-عروقی هستند، پروتئین ها نقش مهمی ایفاء می كنند و غالبا تاثیرات مستقل آنها بر فاكتورهای پرخطر نادیده گرفته می گردد.»
در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف پروتئین های حیوانی را در مقابل پروتئین های گیاهی در ۸۱، ۳۳۷ مقایسه كردند.
به گفته محققان رژیم غذایی سالم بر مصرف پروتئین تاكید دارد، اما ترجیحا بهتر است پروتئین كمتری از گوشت دریافت شود و مصرف بیشتر پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانه ها در رژیم غذایی گنجانده شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب