با حضور بازرسین بهداشتی صورت می گیرد؛

نظارت بر سلامت آب آشامیدنی و مواد غذایی در حرم مطهر امام(ره)

نظارت بر سلامت آب آشامیدنی و مواد غذایی در حرم مطهر امام(ره)

بریونی: رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، از نظارت بر سلامت مواد غذایی برای توزیع بین زائران حرم مطهر امام(ره) اطلاع داد.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، سیدرضا غلامی اظهار داشت: این مركز با هماهنگی و همكاری ستاد مراسم ارتحال و كمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای كنترل عوامل محیطی در تمامی مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرین را انجام داده و در تمام مراحل با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی اقدامات لازم را انجام داده است. وی با اشاره به اینكه برنامه كنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت كنترل شبانه روزی همكاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، اضافه كرد: كنترل سردخانه نگهداری اقلام مذكور از ۶ خرداد در سردخانه مركزی به صورت شبانه روزی توسط همكاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه كامل سردخانه ادامه دارد. غلامی اظهار داشت: در هنگام مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران بخصوص مركز بهداشت جنوب تهران، كارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره هم حضور فعال دارند تا آخر مراسم نسبت به كنترل عوامل محیطی همچون آب و غذای افطاری مراسم اقدام می كنند. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، كلیه دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور آمادگی لازم برای كنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا آخر مراسم حضور فعال خواهند داشت. غلامی در انتها اضافه كرد: تیم ستادی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا آخر مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.

1397/03/15
14:48:18
5.0 / 5
5077
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
بریونی