از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی

مراتب ثبت پخت آبگوشت و آثارناملموس دیگربه استاندار كرمان ابلاغ گردید

مراتب ثبت پخت آبگوشت و آثارناملموس دیگربه استاندار كرمان ابلاغ گردید

بریونی: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نامه ای به استاندار كرمان، مراتب ثبت 11 اثر میراث فرهنگی ناملموس و یك ثبت در لیست حاملان میراث فرهنگی را ابلاغ نمود.


به گزارش بریونی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، در نامه علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری خطاب به محمد جواد فدایی آمده است: «در اجرای ماده ۱ از قانون تشكیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به كنوانسیون بین المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد ۲ و ۳ بخشنامه اجرایی قانون مذكور مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۶ هیئت محترم وزیران و با رعایت مقررات بخشنامه اجرایی مذكور، میراث فرهنگی ناملموس با عنوان "بازی آیین رحمانی همراه با قیچك و سرنانوازی در منوجان كرمان" به شماره ۱۶۹۶، ”فن تهیه مشك (دباغی پوست)“ به شماره ۱۶۹۷، ”فن تهیه سرمه سنگ در كوهبنان و زرند“ به شماره ۱۶۹۸، ”آیین پخت آش حسین روستای ده علی كوهبنان“ به شماره ۱۶۹۹، ”مهارت پخت آبگوشت امام حسینی و آیین مربوطه“ به شماره ۱۷۰۲، "قنبرخوانی در داوران رفسنجانی و شعب جره زرند" به شماره ۱۷۰۳، "مهارت سنتی پخت كماج شهرستان زرند" به شماره ۱۷۰۴، "مراسم آجیل برون روستای مهر صالح شهرستان بافت" به شماره ۱۷۰۵، "شابارون آیین تمنای باران در روستای جمیل یافت آباد" به شماره ۱۷۳۰، ”فن تهیه و نگهداری گوشت قورمه“ به شماره ۱۷۰۷ و "مراسم علم بندی در روستای بیل آباد شهرستان زرند" به شماره ۱۷۰۸، در لیست ملی میراث فرهنگی ناملموس و "استاد اسلام پناه، گنجینه زنده بشری در رشته صحافی سنتی" به شماره ۲۳ در لیست حاملان (نادره كاران) میراث فرهنگی ناملموس در تاریخ ۱۳۹۷/۰۸/۲۸ به ثبت رسیده است. هر گونه اقدام كه سبب حفظ و احیای این میراث گردد مورد تاكید است. خواهشمند است دستور فرمایید مراتب برای آگاهی و اجرا به مقامات و مسئولان ذی ربط ابلاغ شود و از نتیجه اقدام این سازمان را باخبر كنند.»


منبع:

1398/05/16
14:26:38
5.0 / 5
4693
تگهای خبر: پوست , سازمان میراث فرهنگی , صنایع دستی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
بریونی