مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛
ایرانیان روزانه ۱۰ گرم نمك می خورند، وضعیت نان های صنعتی
به گزارش بریونی مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینكه استاندارد مصرف روزانه نمك 5 گرم است، اظهار داشت: میزان مصرف نمك ایرانی ها در روز به 8 تا 10 گرم می رسد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، حسین عزیزی، با اشاره به اینكه بر طبق آمار، میزان سرانه مصرفی نمك در ایران به ۱۲ تا ۱۵ گرم هم می رسید، اظهار نمود: هم اكنون به استناد آمار و ارقام این میزان به ۸ تا ۱۰ گرم رسیده است، بااینكه هنوز به نقطه مطلوب(حداكثر ۵ گرم) نرسیده ایم، اما میزان مصرف به نسبت گذشته بهبود یافته است. وی ادامه داد: هم اكنون مردم ایران ۲ برابر میزان سفارش شده نمك مصرف می كنند كه باید اقدماتی در جهت كاهش مصرف صورت گیرد. مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینكه یكی از اقدامات مهم در امتداد كاهش مصرف نمك فرهنگ سازی است، اشاره كرد: مردم باید به مصرف غذاهای كم نمك عادت كنند، سفارش مهم متخصصان در مورد نمك، مربوط به نمك سفره است كه به صورت مستقیم به غذا اضافه می شودكه نیازمند فرهنگ سازی برای حذف نمكدان از سفره است. بانوان نیز هنگام طبخ غذا باید میزان نمك را تنظیم كنند كه در مجموع بتوانیم به شرایط استاندارد برسیم. وی با اشاره به اینكه بخش دوم اقدامات لازم برای كاهش نمك مصرفی به صنعت بازمی گردد، اشاره كرد: در بعضی از صنایع مانند نان های صنعتی میزان نمك بیشتر از ۵۰ درصد، در مورد پنیر ۲۵ درصد و در مورد دوغ ۲۰ درصد كاهش یافته است، اما كاهش بیشتر از این امكان دارد با عكس العمل منفی مصرف كننده ها همراه باشد و صنایع لطمه ببینند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب