مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات ریسك آلزایمر را می كاهد

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات ریسك آلزایمر را می كاهد

بریونی: مطالعه جدید نشان میدهد سالمندانی كه به طورمنظم گروهی از آنتی اكسیدان ها موسوم به فلاوونول ها را مصرف می كنند با كاهش ریسك مبتلاشدن به بیماری آلزایمر روبرو هستند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، این تركیب آنتی اكسیدانی در خیلی از میوه ها وسبزیجات وجود دارند و غنی ترین آنها شامل سبزیجات برگ پهن مثل كلم، اسفناج و بروكلی، سیب و چای هستند.
محققان دانشگاه راش شیكاگو دریافتند در میان بالغ بر ۹۰۰ فرد مسن كه به مدت ۶ سال تحت نظر بودند، یك پنجم آنها با بیشترین میزان مصرف فلاوونول ۴۸ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به آلزایمر روبرو بودند.
محققان تاكید می كنند رژیم غذایی سالم شامل مقادیر زیاد میوه و سبزیجات به حفظ روند پیری مغز كمك می كنند.
فلاوونول ها بعنوان آنتی اكسیدان عمل كرده و با التهاب مقابله می كنند. پژوهشگران در مطالعات آزمایشگاهی بر روی موش های مبتلا به آلزایمر دریافتند فلاوونول ها می توانند مانع از تشكیل رسوبات پروتئینی غیرعادی در مغز شوند و حافظه و توانایی های یادگیری بهبود یابد.
محققان در این مطالعه از شركت كنندگان در مورد رژیم غذایی، عادات سبك زندگی و سابقه پزشكی شأن سوال پرسیدند. هر سال شركت كنندگان تحت ارزیابی های نورولوژیكی قرار می گرفتند تا علایم و نشانه های زوال عقل در آنها را بیابند.
افراد عمدتاً فلاوونول های شأن را از كلم، اسفناج، بروكلی، سیب، گلابی، لوبیا، گوجه، چای، و روغن زیتون دریافت می كردند.
محققان شاخصهای دیگری را در كاهش ریسك ابتلاء به زوال عقل نظیر رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، فعالیت فیزیكی، و انجام كارهای چالش برانگیز ذهنی مؤثر می دانند.


منبع:

1398/11/27
22:45:08
5.0 / 5
4247
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بریونی