معاون گردشگری در نشست وزرای گردشگری كومسك مطرح كرد

ضرورت تعریف استانداردهای جدید خدمات الكترونیك به گردشگران

ضرورت تعریف استانداردهای جدید خدمات الكترونیك به گردشگران

ولی تیموری اظهار داشت: تعریف استانداردهای جدید خدمات الكترونیك به گردشگران باتوجه به تغییر ساختارهای كلی سفر در روزهای همزیستی با كرونا و پسا كرونا ضرورت بسیاری دارد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، «ولی تیموری» معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن حضور مجازی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در سی و ششمین نشست وزرای گردشگری کمیته دائمی همکاریهای اقتصادی و تجاری سازمان همکاریهای اسلامی موسوم به کومسک، همکاری نهادهای بین المللی بمنظور تعامل و همفکری در زمینه حیات گردشگری در بحران کرونا را امری بسیار ضروری خواند و باتوجه به تغییر احتمالی ساختارهای کلی سفر در روزهای پسا کرونا، بر بازبینی در بازارهای هدف، بازتعریف محصولات گردشگری و بهبود سطح ارائه خدمات الکترونیک، تاکید نمود.
تیموری در این جلسه که به صورت وبیناری حول دو محور «واکنش به کووید ۱۹» و «ارتقای کارآفرینی برای رقابت پذیری صنعت گردشگری» انجام شد با ارائه گزارشی از اقدامات کشورمان جهت انطباق و همزیستی با کرونا نظیر پشتیبانی از فعالین صنعت گردشگری در قالب بسته های حمایتی شامل امهال بدهی ها و اعطای وام با بهره کم و دوره تنفس طولانی، تعریف پروتکل های بهداشتی و ابلاغ ضوابط سفرهای هوشمند، خسارت های وارده به این حوزه را قابل توجه خواند و بر لزوم همفکری و تبادل تجربیات میان کشورهای اسلامی در مهار بحران کرونا در حوزه گردشگری تاکید نمود.
تیموری همین طور ضمن تاکید بر پیوند تنگاتنگ بین گردشگری و اشتغال، ارتقای کارآفرینی به ویژه در سطح جوامع محلی و بوسیله استارت آپ ها (کسب و کارهای نوین) را مولفه ای بسیار مهم و اثرگذار در افزایش رقابت پذیری مقاصد گردشگری خواند و در این راستا به توجه ویژه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به این امر و تشکیل واحدی مشخص بدین منظور در ساختار جدید خود اشاره نمود.
معاون گردشگری در جمع بندی سخنان خود، ضمن تبیین ضرورت اقداماتی نظیر بازتعریف استانداردهای موجود، تعریف استانداردهای جدید و تسهیل صدور مجوز فعالیت برای ارائه دهندگان خدمات در وضعیت همه گیری کرونا، پرداخت جدی به مباحثی همچون توسعه خدمات الکترونیک، بازبینی در دستورالعمل ها و خط و مشی های گردشگری، ظرفیت سازی در جامعه محلی و اهمیت آموزش نیروی انسانی را ضروری دانست.
در افتتاحیه این رویداد «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به ایراد سخنرانی پرداخت و مقاماتی همچون معاون رئیس جمهور ترکیه، رئیس بانک اسلامی، دبیرکل سازمان همکاریهای اسلامی و تعدادی از وزرای گردشگری و اقتصادی کشورهای عضو، در این اجلاس مجازی حضور داشتند.
کمیته دائمی همکاریهای اقتصادی و تجاری سازمان همکاری اسلامی بعنوان یکی از کمیته های تخصصی سازمان همکاری اسلامی در سال ۱۹۸۱ و با تصویب سومین اجلاس سران اسلامی بنیان نهاده شد. رئیس جمهور ترکیه بعنوان رئیس دائمی این کمیته معرفی و میزبانی جلسات آن به ترکیه واگذار شده است. این کمیته با ۵۷ عضو دائم و ۵ عضو ناظر، بعد از سازمان ملل متحد دومین سازمان جهانی از لحاظ تعداد اعضا است.

1399/09/12
23:34:05
5.0 / 5
933
تگهای خبر: آموزش , تخصص , خدمات , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
لینک دوستان بریونی
بریونی