یافته محققان سوئدی؛

نوشیدن شیر در دوران شیردهی ریسك آلرژی غذایی كودك را می كاهد

نوشیدن شیر در دوران شیردهی ریسك آلرژی غذایی كودك را می كاهد

بریونی: کودکان مادرانی که در دوران شیردهی شیر گاو نسبتاً زیاد می نوشند کمتر در معرض خطر مبتلاشدن به آلرژی غذایی قرار دارند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه چالمرز سوئد در نظرسنجی از بیش از ۵۰۰ زن سوئدی در مورد عادات غذایی و شیوع آلرژی در میان کودکان شأن در سن یک سالگی به این نتیجه رسیدند.
«میا استروویک»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما دریافته ایم که مادران کودکان سالم یک ساله در هنگام شیردهی بیش از مادران کودکان یک ساله مبتلا به آلرژی، شیر گاو مصرف کرده بودند. بااینکه این ارتباط واضح و آشکار است، اما ما ادعا نمی نماییم که نوشیدن شیر گاو یک درمان عمومی برای آلرژی غذایی است.»
وی در ادامه می افزاید: «عوامل زیادی در پشت خطر آلرژی غذایی وجود دارد. با این وجود رژیم غذایی عاملی است که والدین می توانند تأثیر مستقیم بر آن داشته باشند.»
به گفته پژوهشگران، یک توضیح احتمالی در این زمینه این است که شیر در رژیم غذایی مادر حاوی موادی است که سبب تحریک و تقویت رشد بهتر سیستم ایمنی کودک می شود.
محققان معتقدند در ابتدای رشد کودک، تحریک سیستم ایمنی برای افزایش تحمل کودک در مقابل مواد غذایی مختلف ضروری می باشد.
همچنین تماس زودهنگام با میکروارگانیزم های مختلف می تواند بعنوان یک نقطه شروعی برای سیستم ایمنی کودک عمل کند.
آلرژی غذایی شایع ترین بیماری مزمن در میان کودکان است.


منبع:

1399/10/09
23:48:32
5.0 / 5
1083
تگهای خبر: رژیم , رژیم غذایی , سیستم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
بریونی